Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš ti MC to izvrtati koliko hoćeš, ali Mirko i slavko nikad neće imati zajedničko biološko dijete.
    Kao niti Mirka i Slavica.

(I baš ne vidim razloga da im se to na neprirodne načine kompenzira, Ali to nije tema)
    nitko ništa ne izvrće. kao što rekoh, mirko ILI slavko već danas mogu imati tj. imaju svoje dijete/djecu. i što to dijete/djeca već danas doživljava/ju nezaštićeno/i od države i šikanirano/i od društva je tema za sebe. to što mirko I slavko zajedno (na sadašnjem stupnju medicine) nisu u mogućnosti imati biološko dijete i nije nekakva novost. ali bome i nikakav argument. posebice ako taj argument treba poslužiti da potkrijepi tvoja homofobna uvjerenja. biti homofob je tako out i seljački, okani se toga.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 02.05.2012. at 00:56

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mirko I Slavno mogu biti roditelji, jer im to omogućava zakon, a ne priroda
    I ja nisam homofob. I mislio sm da si to već shvatila.
    Niti se bojim homoseksualnih osoba, niti su mi mrske.
    Radi se samo o seksualnoj orijentaciji i ničem više.
    Samo smatram da homoseksualni parovi nemaju nikakvo prirodno pravo imati djecu.
    Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2012. at 00:59

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Samo smatram da homoseksualni parovi nemaju nikakvo prirodno pravo imati djecu.
    pa eto, zaniječeš im ljudska prava i diskriminiraš ih eto samo na osnovu njihove seksualne orijentacije (a to je prema zakon i ustavu zabranjeno).

žena, heteroseksualka, single ili ne - ima pravo usvajati dijete i ima pravo ići na MPO.

žena, homoseksualka, single ili ne - to pravo nema.
    žema, transeksualka, single ili ne - to pravo nema.
    žena, interseksualka, single ili ne - to pravo nema
    Posljednje uređivanje od mama courage : 02.05.2012. at 01:43

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pa eto, zaniječeš im ljudska prava i diskriminiraš ih eto samo na osnovu njihove seksualne orijentacije (a to je prema zakon i ustavu zabranjeno).

žena, heteroseksualka, single ili ne - ima pravo usvajati dijete i ima pravo ići na MPO.

žena, homoseksualka, single ili ne - to pravo nema.
    žema, transeksualka, single ili ne - to pravo nema.
    žena, interseksualka, single ili ne - to pravo nema

Ljudsko pravo nije da ti netko da spermu u čašici. Vodu da, spermu ne.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudsko pravo nije da ti netko da spermu u čašici. Vodu da, spermu ne.
    čudila bi se ti, što sve spada pod ljudska prava. na svu sreću.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 02.05.2012. at 02:04

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

čudila bi se ti, što sve spada pod ljudska prava. na svu sreću.
    Ne ozbiljno - ako prihvatimo Mujičin stav da je u redu heteroseksualnom paru omogućiti da savladaju prepreke u svom reproduktivnom zdravlju - na koji točno način netko tko nema partnera ima neko pravo na dijete? Zar nema dijete pravo na obitelj?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ne ozbiljno - ako prihvatimo Mujičin stav da je u redu heteroseksualnom paru omogućiti da savladaju prepreke u svom reproduktivnom zdravlju - na koji točno način netko tko nema partnera ima neko pravo na dijete? Zar nema dijete pravo na obitelj?
    ti predlažeš da se svim samohranim roditeljima oduzmu djeca? de, ifigenija, ajd spat'. ovo fakat više nema smisla.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

biti homofob je tako out i seljački,
    Što nisi ranije rekla.
    Odmah bih prestao jer mi je strašno stalo da budem in i ne budem seljo.
    Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2012. at 01:02

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

nitko ništa ne izvrće. kao što rekoh, mirko ILI slavko već danas mogu imati tj. imaju svoje dijete/djecu. i što to dijete/djeca već danas doživljava/ju nezaštićeno/i od države i šikanirano/i od društva je tema za sebe. to što mirko I slavko zajedno (na sadašnjem stupnju medicine) nisu u mogućnosti imati biološko dijete i nije nekakva novost. ali bome i nikakav argument. posebice ako taj argument treba poslužiti da potkrijepi tvoja homofobna uvjerenja. biti homofob je tako out i seljački, okani se toga.
    MC, ovo ide Mujici, ali ja mogu reći za sebe - ja nisam homofob, ali me boli briga i za IN i za OUT, a seljanka se ne bojim ispasti, velka stvar!

Nego, pitanje reakcija društva, "šikaniranje" u suvremenom se društvu pokušava svesti na nulu, tako da se svi možemo ponašati ravnodušno jedni prema drugima - kao ništa nije važno, sve super ma kako bilo... u stvarnosti ja ipak mislim da su neke ljudske reakcije - kad su onako iz hare (što bi rekli istočnjaci) puno puta točne i ispravne. Meni je draža seljačka žena koja uskoči kad treba i što treba, a pljune za nekiim tko se ponaša neopravdano bahato, od onih finih politički korektnih ljudi koji su od silne tolerancije i izvrtanja otupili na svaku ljudsku bol i više ne znaju jel gore da homoseksualac nema svoje dijete ili da je susjeda gladna.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •