Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
nitko ništa ne izvrće. kao što rekoh, mirko ILI slavko već danas mogu imati tj. imaju svoje dijete/djecu. i što to dijete/djeca već danas doživljava/ju nezaštićeno/i od države i šikanirano/i od društva je tema za sebe. to što mirko I slavko zajedno (na sadašnjem stupnju medicine) nisu u mogućnosti imati biološko dijete i nije nekakva novost. ali bome i nikakav argument. posebice ako taj argument treba poslužiti da potkrijepi tvoja homofobna uvjerenja. biti homofob je tako out i seljački, okani se toga.
MC, ovo ide Mujici, ali ja mogu reći za sebe - ja nisam homofob, ali me boli briga i za IN i za OUT, a seljanka se ne bojim ispasti, velka stvar!

Nego, pitanje reakcija društva, "šikaniranje" u suvremenom se društvu pokušava svesti na nulu, tako da se svi možemo ponašati ravnodušno jedni prema drugima - kao ništa nije važno, sve super ma kako bilo... u stvarnosti ja ipak mislim da su neke ljudske reakcije - kad su onako iz hare (što bi rekli istočnjaci) puno puta točne i ispravne. Meni je draža seljačka žena koja uskoči kad treba i što treba, a pljune za nekiim tko se ponaša neopravdano bahato, od onih finih politički korektnih ljudi koji su od silne tolerancije i izvrtanja otupili na svaku ljudsku bol i više ne znaju jel gore da homoseksualac nema svoje dijete ili da je susjeda gladna.