Mujice moj, ne znam koliko pratiš nebulozne zakone koji se donose po svijetu i koliko je zapravo sve otišlo u bananu!
Ne viču Katolici jer su zatucani, nego npr. imaš zakone po kojima djeca ne smiju govoriti mama i tata nego roditelj 1 ili roditelj 2 - da se ne bi diskriminiralo djecu koja su posvojena od homo-obitelji - jer oni nemaju mamu i tatu. Taj zakon je nedavno ukinut u Španjolskoj i mislim da je bio u Kanadi (provjerit ću još).
U Britaniji je bila obveza da se u studentski dom u hodnik stavi aparat s kondomima - zakon! Bez toga su ti zatvorili dom. Moje poznanice, Katolkinje, su imale lijep uredan dom, i nisu željele kondome u svom hodniku. Je li to ljudsko pravo? Da nemaš kondome? Možda ne moraš zabraniti drugima - ali da ti ne vise u hodniku? E pa u GB nemaš to ljudsko pravo.
Ne bih željela lamentirati previše o tome što je to i kako je to s posvajanjem i pravu na dijete od homoseksualaca, samo mogu izraziti svoju tugu zbog toga svega. Pokušava se izmaknuti ljudima ono zdravorazumsko tlo na kojem stoje. A onda kad ljudi to povjeruju, onda se može uvesti i još dijaboličnije zakone o tome što se sve s ljudima može raditi.