Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    kad je riječ o novcu. koliko djece je u hr rođeno uz pomoć MPO? 20.000? koliko će tih 20.000 zaraditi i uplatiti u državni proračun tijekom svog života?

kad je riječ o prirodnom reguliranju stvari.
    prirodna kontracepcija po ničemu nije prirodna. odnosno, nitko mi ne može reći da je prirodno izvaditi ga van kad je najljepše. svu svoju snagu volje upotrijebiti da bi to napravio. jok. nije to tako bog zamislio. ili, ležiš u krevetu pored bračnog druga. i omili ti se. al ne, nisu plodni dani. to znaš jer promatraš cervikalnu sluz i mjeriš bazalnu temperaturu. moš misliti.
    tako da, ifi moja, kako smatraš da je bog rezolutan u nekim drugim stvarima, ne bih se ja ni s tim igrala. ti zdrava, muž zdrav, (ovo općenito govorim, ne osobno) bogu hvala, djeca spavaju, želja je tu, od kud sad cervikalna sluz i bazalna temperatura u priči? a nestaje ono - koliko bog da? zašto nestaje?
    Hahahahaha, baš sam se nasmijala, Cvijeto
    Ma nije prirodna kontracepcija interruptus

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahahaha, baš sam se nasmijala, Cvijeto
    Ma nije prirodna kontracepcija interruptus
    Cvijeto, nema: vadi ga van. To je druga vrst kontracepcije.
    Prirodni je kada dobro upoznaš svoje tijelo i u plodnim danima NE na mjesto gdje se djeca rade. U druga mjesta može.

Puno toga ste napisali, zabavno za čitati (daleko zabavnije nego novine i politika).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •