Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
    piše u članku...
    Ne vidim. Osim što u podnaslovu piše da su medicinski stručnjaci nezadovoljni brojem 12, ali ne piše koji su to stručnjaci i ne piše žele li 6 ili 16.
    Tako da u tom članku nema odgovora na moja pitanja.

A najbolja mi je ova: "Sanja Juras. Smatra kako je Zakon pogotovo diskriminativan prema ženama koje nemaju problem s neplodnošću te transrodnim osobama."
    Pa zakon je o medicinski potpomognutoj oplodnji za žene koje imaju poteškoća sa začećem.
    Kamo se ona gura?

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vidim. Osim što u podnaslovu piše da su medicinski stručnjaci nezadovoljni brojem 12, ali ne piše koji su to stručnjaci i ne piše žele li 6 ili 16.
    Tako da u tom članku nema odgovora na moja pitanja...
    ""Ovim zakonom postignut je značajan napredak", rekao je specijalist ginekologije i opstetricije Erden Radončić te dodao da je protiv bilo kakvog ograničenja koji zakon predviđa, bilo da se radi o broju oplodnji, dobnog ograničenja ili broja postupaka.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
    ""Ovim zakonom postignut je značajan napredak", rekao je specijalist ginekologije i opstetricije Erden Radončić te dodao da je protiv bilo kakvog ograničenja koji zakon predviđa, bilo da se radi o broju oplodnji, dobnog ograničenja ili broja postupaka.

vi'š, to mi je promaklo, jer Erden nije boldan. Dakle, Erden.
    Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •