Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    ali isto tako dozivjeh u subotu na šetnji za plodnost da su nas nazvali lezbijkama, zenama koje se previse seksaju pa sad imaju problem i isto tako da fala bogu pa to nije problem koji muči muskarce nego samo zene, a te stavove su iznosili ljudi s malo vise godina
    Ovo je prestrašno. Čudi me da nije bilo na Dnevniku, popraćeno osudama takvog ponašanja.

A zašto bi itko uopće ženama koje demonstrativno hodaju radi utjecaja na zakon o MPO itko vikao da su lezbijke?

Na žalost, zato što se lezbijke, trans, inter itd. seksualke i seksualci šlepaju uz ovu vašu inicijativu, pod kišobranom "jednaka ljudska prava za sve" iako se tu ne radi o ljudskim pravima na poklon, već o ljudskom pravu na liječenje.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

a sto se tice dobacivanja mujice meni nije jasno sto je tebi tu cudno, pa zivimo u Hrvatskoj,mi smo duboko podijeljeno drustvo, a kako je krenulo dijelit cemo se na one prirodno i umjetno zacete, a onda ove prirodno treba jos razvrstati recimo na haubi, na zadnjem sjedalu, u bracnoj postelji .....nastavi niz
    i opet ja sa svojim idealizmom i optimizmom kada se budemo dijelili na dobre i bolje onda ce ovaj svijet biti dobro mjesto za zivot

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •