Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Manje citiran argument Crkve protiv MPO je psihičko, fizičko i bračno stradanje, depresije, urušeno zdravlje, ogromni potrošeni novci, a koliko sam čitala - uspješnost je još uvijek relativno niska.
    to se može koristiti kao argument, ali kako smo u raspravi do sad doznali, nipošto nije razlog njenom protivljenju.

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    joe je već napisala, situacije koje zahtjevaju selektivni prekid trudnoće su, koliko ja znam, prilično rijetke. postupak zamrzavanja u svakom slučaju ih uvelike smanjuje (ispravite me ako griješim) iz razloga što se vraća jedan/dva embrija. napredak medicine i postupka MPO ide za tim da se smanjuje broj višeplodnih trudnoća.
    da, ovo je bitan argument za smrzavanje embrija.
    http://forum.roda.hr/threads/56660-v...na+tri+zametka evo teme...

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    tvoj ili moj muž odu na poslovni put a Ameriku i tamo se dogodi da jedna gospođa ostane trudna i rodi sina.
    Moja ili tvoja kćer odu na studij u Ameriku i ozene se s svojim polubratom. Sto ćemo sad?
    Kamenovati gospođu iz Amerike (oprostite, ne mogu si pomoći)

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    Inace mi se svidja sve sto je rekla seni

Nemam vise nista nadodati osim pisma

http://www.snopes.com/politics/religion/drlaura.asp
    ovo pismo mi se također stalno nameće kao karikaturalni primjer do čega bi se moglo doći ako se vjerske zapise uzme kao podlogu za donošenje zakona.
    Htjela sam ga već par puta linkati ali me bilo strah da ne ispadnem maliciozna

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku

ovo pismo mi se također stalno nameće kao karikaturalni primjer do čega bi se moglo doći ako se vjerske zapise uzme kao podlogu za donošenje zakona.
    Htjela sam ga već par puta linkati ali me bilo strah da ne ispadnem maliciozna
    nek sam ja ispala maliciozna

hvala ti, pomi

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

To je karikturalni primjer.
    A pravih primjera imamo u nekim islamskim zemljama :/

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    To je karikturalni primjer.
    A pravih primjera imamo u nekim islamskim zemljama :/
    Ono što je danas tamo, nekad smo imali i mi, više ili manje
    Možemo reći da je primjer karikaturalni jer u ovom, današnjem sustavu ipak teško možemo zamisliti da bi došlo do tog stupnja.
    Ali to ovisi samo i jedino o stupnju sj***anosti društva.
    Da nas pogodi kakva veća nedaća te se fanatično okrenemo vjeri, mogli bismo i kao kršćani katolici donijeti takve zakone.

Zato je puno bolje prepustiti zakone pravnicima, liječenje medicinarima. Teolozi, etičari su tu kao savjetodavna tijela. Ali se vjera zakonom ne bi smjela nametati. Čim je nametnuta, nije više vjera. Ukratko.

Daleko od toga da je u današnjem društvu sve idealno. Ali me zbilja strah kako bi to izgledalo da zakone donosi don Kaćunko.
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 03.05.2012. at 12:56

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kamenovati gospođu iz Amerike (oprostite, ne mogu si pomoći)

a muzeve ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •