-
cvijeto evo dati ću ti plastični primjer. da imam prijateljicu koja ide u MPO vode, a vjernica je, pokušala bih joj, u slučaju da NE ZNA, na najobzirniji mogući način ukazati kakav je sav crkve kojoj pripada.na njoj je naravno da odluči, ja nit mogu niti bih ikada željela miješati se u njene odluke(Pa Bog to ne čini, zašto bih ja!), moja ljubav i poštovanje prema njoj ne bi ovisila o toj odluci, jer i inače imam prijatelje drugačijih svjetonazora od sebe i poštujemo se međusobno,a ja ne bih učinila grijeh propusta jer bih joj rekla, podijelila ono što znam s njom. nadam se da ti je sad jasnije.
tu moj aktivni angažman prestaje, jer i inače nisam tip koji će stajati u prvom redu s transparentima i groziti se drugima, jer držim kada se previše počneš baviti drugima da zapostavljaš bavljenje sobom ,
a i inače previše suosjećam s patnjom ljudi koji čeznu postati roditelji, da bih išla protiv njih na bilo koji način, sve da se u svim dijelovima u potpunosti i ne slažemo. ja ne želim biti u sredini, i biti svima simpatična zato, jednostavno, duboko poštujem s jedne strane moralni nauk KC, no s druge imam razumijevanja prema ljudskoj patnji.ako sam time u krivu, u krivu sam. ako time griješim prema nauku do kojeg držim, pa, ja ću i ispaštati na kraju krajeva
Posljednje uređivanje od ronin : 03.05.2012. at 12:34
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma