Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

naravno

ali hoćeš reći da su oni svoj nauk samo izrekli
    a 80% građana katolika i političari to oduševljeno prihvatili i dalje je sve išlo samo od sebe?
    I sad se buni tek mala šačica malicioznih nezadovoljnika?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    naravno

ali hoćeš reći da su oni svoj nauk samo izrekli
    a 80% građana katolika i političari to oduševljeno prihvatili i dalje je sve išlo samo od sebe?
    I sad se buni tek mala šačica malicioznih nezadovoljnika?
    ne.

oni su svoj stav izrekli, to je sigurno.na to imaju i pravo.

zar vi zaista mislite da je ovoj vladi stalo do nečega što je izrekla šačica biskupa , jedna građanska udruga i jedna građanska inicijativa?

i da je sadašnji zakon ovakav zbog njih?

drage moje cure, kad bi Crkva imala toliki utjecaj nad svim aspektima života u nas, ne bi nam Hrvatska izgledala ovako kako izgleda, 80 posto katolika unatoč

stav KC ovoj je vladi poslužio kao izgovor i paravan za izradu zakona od kojeg će točno određeni ljudi imati točno određenu korist.

zbilja mislim da previše pozornosti dajete Miletiću,a premalo pravim igračima.no to je i u redu, jer su se medijske vode mutile da upravo tako i mislimo.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    stav KC ovoj je vladi poslužio kao izgovor i paravan za izradu zakona od kojeg će točno određeni ljudi imati točno određenu korist.

zbilja mislim da previše pozornosti dajete Miletiću,a premalo pravim igračima.no to je i u redu, jer su se medijske vode mutile da upravo tako i mislimo.
    zaintrigirala si me. o kojim ljudima se tu radi? tj. o čijem interesu?

koliko je miletić u katoličkim krugovima prihvaćen? ti sigurno imaš bolji uvid u to.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne.

oni su svoj stav izrekli, to je sigurno.na to imaju i pravo.
    Moj je osobni dojam da su stav ne samo izrekli, nego za njega vrlo jako i ogorčeno lobiraju, te trguju s vlastodršcima na način - vi radite nama ustupke pa ćete imati i našu potporu.

zbilja mislim da previše pozornosti dajete Miletiću,a premalo pravim igračima.
    Koji su to točno određeni ljudi? Koju će korist imati? Koji su to pravi igrači, po tvom mišljenju, koji su sve ovo zakuhali?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •