Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    Majka s djetetom je prije nego je dobila dijete isto bila solo zena sa zeljom da ima dijete. Me razumijem razliku. I ne znam sto pise u obiteljskom zakonu, mozes kopirati?
    Ne znam kako bih ti objasnio razliku između žene s djetetom i žene sa željom ako ti nije iz ovako napisanoga jasno.
    Možda ovako:
    1+1=2
    1+0=1
    Ne mogu ti kopirati cijeli obiteljski zakon. tj. neću. Niti bi imalo smisla jer je obitelj definirana indirektno, pa bi se opet praivila da ne vidiš.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako bih ti objasnio razliku između žene s djetetom i žene sa željom ako ti nije iz ovako napisanoga jasno.
    Možda ovako:
    1+1=2
    1+0=1
    Ne mogu ti kopirati cijeli obiteljski zakon. tj. neću. Niti bi imalo smisla jer je obitelj definirana indirektno, pa bi se opet praivila da ne vidiš.
    Pa znam razliku izmedju zene s djetetom I bez djeteta, samo izgleda da je ti vids I tamo gdje je nema.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa znam razliku izmedju zene s djetetom I bez djeteta, samo izgleda da je ti vids I tamo gdje je nema.
    Ozbiljno?
    Gdje vidim razliku između majke s djetetom i majke bez djeteta tamo gdje je nema?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ozbiljno?
    Gdje vidim razliku između majke s djetetom i majke bez djeteta tamo gdje je nema?
    :yawn:
    Majka s djetetom je prije nego je dobila dijete isto bila solo zena sa zeljom da ima dijete. Piše li negdje u zakonu da nije smjela ostati trudna? Ah da... u toj situaciji muškarac nije izgubio svoje dostojanstvo svršavanjem u čašicu. Izgleda da je ustvari čašica izvor svih problema.
    Dakle, ok je da solo žena zatrudni na klupici u parkiću, na plaži, na haubi i u krevetu ali nije ok da zatrudni na ginekološkom stolcu?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Majka s djetetom je prije nego je dobila dijete isto bila solo zena sa zeljom da ima dijete. Piše li negdje u zakonu da nije smjela ostati trudna? Ah da... u toj situaciji muškarac nije izgubio svoje dostojanstvo svršavanjem u čašicu. Izgleda da je ustvari čašica izvor svih problema.
    Dakle, ok je da solo žena zatrudni na klupici u parkiću, na plaži, na haubi i u krevetu ali nije ok da zatrudni na ginekološkom stolcu?
    Nije u redu napisati zakon kojim se smije ubiti babu zbog 100 000 E koji ti trebaju. Ipak, svako toliko netko ubije babu. Da li da to ozakonimo - kad se već babu može ubiti? Ja bih rekla ne, a i Dostojevski isto...

Voditi ljubav s nekim nije zločin kategorije ubiti babu pa da se ide u zatvor (iako i takvih zakona ima); mogu se ljudi i zaljubiti, mogu se sabrati i reći - okej, ajmo probati biti mama i tata, baš lijepo... ali i dalje su to preozbiljne stvari za klupicu u parku.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

definitivno potpisujem.

Ako žena koja nema partnera iz bilo kojeg razloga (ne mora imati Hašimoto ni biti debela) želi imati dijete,
    ja ne vidim velikog zla u tome da začme doniranom spermom
    muškarac koji je spermu donirao očito nije smatrao da mu je time narušeno dostojanstvo.

S druge strane, ako bi ženi bila jedina opcija ta klupica - vjerojatno i više puta, najčešće to ne ide iz prve
    po meni je time ozbiljno narušeno njezino dostojanstvo.

Naravno, ona može nekako zatomiti tu želju, predati se vjeri, ići u misije,
    ili se oženiti za nekog tko je ne privlači samo da bi imala obitelj,
    ili se posvetiti karijeri i možda nabaviti mačku

ali što ako ona to ne želi, i ako će zbog toga patiti cijelog života?
    što se time dobiva?

Tko je Ifigenija, tko je mujica, tko je Papa da o tome uopće daje svoje mišljenje, a kamoli odlučuje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •