Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

seni opisala si čudesnost života. rekla sam još prije da mi je mućno postalo svračati na ovaj topic, ali drago mi je da ipak jesam, inače bi mi ovo tvoje konačno razmišljanje promaklo.

šteta što ovaj topic neće završiti tvojom misli, nego će se opet skrenut dalje u relativiziranje.

sama imam divan brak, čovjeka za poželjeti, predivno dijete, ali svejedno mi je došlo često plakat na neke riječi ovdje izreče u ime svih onih koji to nemaju i koji očito po nekim razmišljanjima spadaju u drugu klasu, i koji neće očito stajati u prvim redovima kada će bog dijelit poljubce. odvratno nešto.

samo ću reći još, bog sve vidi pa tako i vidi i srce i dušu koje se skriva iza ovozemaljskih riječi, osim toga nitko od nas ne zna koliko će trajati nečija sreća, da li ćemo i kada ćemo izgubiti muža (nesreća, bolest, preljub, slobodno nastavite niz..), dijete, krov nad glavom, hranu na stolu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    seni opisala si čudesnost života. rekla sam još prije da mi je mućno postalo svračati na ovaj topic, ali drago mi je da ipak jesam, inače bi mi ovo tvoje konačno razmišljanje promaklo.

.
    a šta ti je toliko mučno? čitati da drugi ljudi imaju drugačije stavove, drugačija razmišljanja, drugačije podloge i uvjerenja. koja su obrazlagali isto tako s trudom, kao i seni. pa, ako cijela regimenta učenih svećenika, kardinala, papa, proučava neka pitanja, i ako ta cijela regimenta kaže da kondom nije dobar, a draga ti, nema za te prvog reda. tako ti za sad bar stvari stoje, ko zna što će bit. što je gumica prema cijelom čistilištu kojeg su ukinuli?
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 04.05.2012. at 12:00

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    sama imam divan brak, čovjeka za poželjeti, predivno dijete, ali svejedno mi je došlo često plakat na neke riječi ovdje izreče u ime svih onih koji to nemaju i koji očito po nekim razmišljanjima spadaju u drugu klasu, i koji neće očito stajati u prvim redovima kada će bog dijelit poljubce. odvratno nešto.

samo ću reći još, bog sve vidi pa tako i vidi i srce i dušu koje se skriva iza ovozemaljskih riječi, osim toga nitko od nas ne zna koliko će trajati nečija sreća, da li ćemo i kada ćemo izgubiti muža (nesreća, bolest, preljub, slobodno nastavite niz..), dijete, krov nad glavom, hranu na stolu.
    Kaj je ovo? Tko je ikada igdje napisao na ovom forumu da su ljudi koji nemaju takvu obitelj druga klasa? I da njih Bog manje voli?
    Apsolutno nitko nigdje. Ne kužim čemu uopće ovo?
    To je patetika kakvu treba izbjegavati, jer bole oči od čitanja tako nečega.
    Posljednje uređivanje od mujica : 04.05.2012. at 12:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •