Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam po čemu je to ispalo da se radi o nečijim mutnim poslovima!? Ja za to nisam vidjela niti jedan jedini valjani argument.
    recimo da se o tome govorilo na str 16-17, jesu li to valjani argumenti ne znam
    znam da se biskupi redovito službeno očituju vezano uz zakon, da vjerske emisije u zadnje vrijeme sigurno nije lako gledati mpo-pacijentima
    ali recimo da su mi se postovi koje je napisala ronin učinili dosta realnima

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Pomikakki, konstrukcija u kojoj Crkva nešto podržava zbog svojih interesa, pa lovi vještice i prikriva korupciju je fakat samo plod novinarske imaginacije i šprance i nema veze s mozgom.

Jel stvarno nisam bila jasna da dočaram postavke koje oblikuju Crkveni stav o MPO - i da tu nema niti riječi o lovu na vještice, koliko o želji da svi dobiju najbolje i naviše što mogu dobiti, a posebno oni najmanji i najkrhkiji?
    mogu samo reći da nisam napisala da KC u današnje vrijeme provodi lov na vještice, bar ne u doslovnom značenju te žalosne fraze
    ali sam napisala da je stvorila maltene atmosferu lova na vještice za mpo pacijente
    više o tome će ti možda znati reći forumašice koje su u postupcima ili imaju djecu začetu pomoću mpo (ili da samo prevrtiš neke od tema na njihovom pdf-u)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    recimo da se o tome govorilo na str 16-17, jesu li to valjani argumenti ne znam
    znam da se biskupi redovito službeno očituju vezano uz zakon, da vjerske emisije u zadnje vrijeme sigurno nije lako gledati mpo-pacijentima
    ali recimo da su mi se postovi koje je napisala ronin učinili dosta realnima

Ja mislim da su potpuno nerealni, i da zvuče kao prava pravcata teorija zavjere.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •