Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jako svijesna da postoji mogućnost rađanja djece radi doniranja organa, prodaje, nedaj Bože pedofilije itd......
    Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    isvetice! Revolucije i bojni pokliči uvijek jednu svoju djecu!
    Jesi li svjesna da bi ta mogućnost otvorila vrata tvornici djece za pedofilsku upotrebu, za roblje ili za nadomjesne organe? Smanjenje patnje neke Slavice u realiziranju ovakvog scenarija uzrokovalo bi patnju milijuna ljudi, i to onih najslabijih.
    Nisam ni stigla na prvu ovakvu bedastoću reagirati jer čitam retroaktivno, ali kad je sad izašla i drugi put, a ako je netko još jednom ponovi ispast će da je istina. E pa pod cijenu da pokupim opomenu, jeste li vi pri zdravoj pameti?!!! Implikacija da MPO, pogotovo kad u tome sudjeluje sama ili gay žena, otvara vrata trgovini djecom u svrhu zlostavljanja i prodaje organa!!!!

Ne treba MPO da djeca budu zlostavljana, dovoljno je da ga pošalješ u svijet. Ili u kvartovsku crkvu (ne, ne mislim komentirati da su svi svećenici takvi, ali pedofili upravo zbog svojih sklonosti postaju popovi). Dovoljno je da ga rodiš i da naleti na jednog bolesnika. Način začeća? Potpuno irelevantan

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A, sad vidim da je bilo povezivanja MPO s pedofilijom i donacijom organa. To je stvarno bezveze, ali spomenuto je u nekom hipotetskom, futurističko, štobibilokadbibilo kontekstu.

nego, što je ovo?
    ne mislim komentirati da su svi svećenici takvi, ali pedofili upravo zbog svojih sklonosti postaju popovi
    ovo je izneseno kao neka znanstveno dokazana činjenica. Je li to doista tako, BigBlue?????? ili si se malo zanijela?
    Posljednje uređivanje od mujica : 04.05.2012. at 20:22

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ni stigla na prvu ovakvu bedastoću reagirati jer čitam retroaktivno, ali kad je sad izašla i drugi put, a ako je netko još jednom ponovi ispast će da je istina. E pa pod cijenu da pokupim opomenu, jeste li vi pri zdravoj pameti?!!! Implikacija da MPO, pogotovo kad u tome sudjeluje sama ili gay žena, otvara vrata trgovini djecom u svrhu zlostavljanja i prodaje organa!!!!

Ne treba MPO da djeca budu zlostavljana, dovoljno je da ga pošalješ u svijet. Ili u kvartovsku crkvu (ne, ne mislim komentirati da su svi svećenici takvi, ali pedofili upravo zbog svojih sklonosti postaju popovi). Dovoljno je da ga rodiš i da naleti na jednog bolesnika. Način začeća? Potpuno irelevantan
    a tek unutar samih obitelji koliko zlostavljane djece od vlastitog oca, preko strica, ujaka, očevog piraljtelja i slično.

slažem se potpuno, ovo je prestrašno sa čime se vuku paralele u vezi MPO.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •