-
ja sam isto alergična na svasta nesto ali u najviše na polen trava, očekujem ovih dana da počnu simptomi, koliko sam skuzila počinju mi u 5 mjesecu i traju do sredine 6 mj. kako sam na bolovanju i mirovanju nemoram puno izlaziti iz kuće, tako da cu probati sto vise biti u kući a kad sam oko kuće nosit cu onu masku za usta i nos.mene je najvise strah da od nenormalnog kihanja ne pokrenem kontrakcije maternice, jel to moguće?
-
Ja ne mogu izdržati užasne simptome alergije jer se, osim što ne vidim, što bez prestanka kišem, što mi je sluznica sva upaljena, još se i gušim, tako da sam otišla na Rebro kod farmakologa i dobila preporuku da se u trudnoći može uzimati Claritin (odnosno, lijekovi iz skupine loratadinuma), kao i Ventolin. Sve je to otrov, ali ako se ne može izdržati, ne može, a probala sam prije sve što se probati dalo od fitoterapije i homeopatije, uzalud...Samo se nadam da nema dugoročnih posljedica. Onih kratkoročnih na trudnoću i dijete nije bilo. Uostalom, pila sam pred kraj trudnoće još puno gore lijekove (srećom, nisam mogla pročitati nuspojave jer je bilo na bugarskom) pa ni ne znam kakvog je traga moglo ostati. Živim u blaženom neznanju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma