Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Samoniklo jestivo bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sto radite sa koprivama, osim dodati ih za vrijeme kuhanja spinatu ili blitvi?
    Juhu? Onako sa vrhnjem?

Da li je netko probao samo lagano zdinstati na našli ovom ulju? Da li je to čemu?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Moja teta je znala raditi pite od njih, kao što bi radila od špinata. Jako fine.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Štrudla sa tofuom ili sirom i koprivama.
    Njoke od kopriva - radi se na isti način kao i klastične njoke, samo sa krumpirom skuham i koprive
    Tjestenina od kopriva - klasika: brašno, jaja, sol i blanširane nasjeckane koprive

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj goranka prvotno napisa Vidi poruku
    Štrudla sa tofuom ili sirom i koprivama.
    Njoke od kopriva - radi se na isti način kao i klastične njoke, samo sa krumpirom skuham i koprive
    Tjestenina od kopriva - klasika: brašno, jaja, sol i blanširane nasjeckane koprive
    sad sam se sjetila, jednom sam probala palentu s koprivom (u palentu dok se kuha umiješati blanširanu i usitnjenu koprivu, servirati s malo kiselog vrhnja) i bilo je super

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam se sjetila, jednom sam probala palentu s koprivom (u palentu dok se kuha umiješati blanširanu i usitnjenu koprivu, servirati s malo kiselog vrhnja) i bilo je super
    mmm, ovo fino zvuči. ja tako znam napraviti polentu s rigom.
    nego, jel ima neka fora u branju kopriva - kako se ta kopriva bere? mlada? kako znam da je mlada? u svibnju je mlada?

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    mmm, ovo fino zvuči. ja tako znam napraviti polentu s rigom.
    nego, jel ima neka fora u branju kopriva - kako se ta kopriva bere? mlada? kako znam da je mlada? u svibnju je mlada?
    ja uvijek berem samo vrh, neka 4 prva lista. mozes ju i osusiti pa imas za caj, ili ju tako suhu razmrvis i posipas po nekom jelu, ja sam ju u rizoto stavljala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •