Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Bol zdravih zubi

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Bol zdravih zubi

Imam problem već 2. dan; boli me cijela vilica (gore i dolje) s lijeve strane, svi zubi su nedavno sanirani, plombe promijenjene u porculanske, bol je jaka i sijeva mi prema uhu i oku (koje me boli kao da će iskočiti van!), neznam jel od propuha ili od čega ali - ima tko iskustva?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Upala paranazalnih sinusa?

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

umnjak? jesu li ti svi izrasli?

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Možda ti se upalio zubni džep. To boli za poludjeti. Odi zubaru da pogleda.

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

mene je prije godinu dana bolilo za pop... ,bas tako cijela vilica i prema uhu,a zubi naizgled svi zdravi.otišla sam kod zubarke i zena me poslala na slikanje ,da bi se ustanovilo da mi je karijes krenuo od korjena .mjesec dana smo ga popravljali,svaki drugi dan sam skoro bila kod nje,al je zato sad sve ok .
    Posljednje uređivanje od anitak : 28.04.2012. at 20:23

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

umnjak, i ja bih rekla...
    (koji smo mi dijagnostičari )

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ivanche prvotno napisa Vidi poruku
    Možda ti se upalio zubni džep. To boli za poludjeti. Odi zubaru da pogleda.

Uh potpis!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Polupaj nečim metalnim (žličicom, npr) po svakom zubu. Lagano. Ako te koji zaboli, može biti znak da je ispod plombe karijes ili upala ili nešto takvo. Pa ćeš znati ako je od zuba.
    Iz vlastitog iskustva, bolnog, ali prošlo je...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sva 4 umnjaka su mi iznikla i uspješno su operativnim putem odstranjeni (sindrom otok u moru, tj. nisu imali mjesta za rast do kraja) već prije 5-6 god. Dakle - nisu umnjaci.
    Sinusi - moguće.
    Karijes - 99% nemoguće jer su mi SVI zubi s te strane popravljeni prije 2 mj., a kod zdravih tj. mirujućih su mijenjane plombe u porculanske...
    Malo je popustilo, popila sam Panadol i sklonila se s propuha.... U pon. idem k zubarki (ak bu radila s obzirom na blagdane).

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Paradontoza? U kakvom su ti stanju desni,jeli se povlace? Ako je zubima ogoljen korijen onda imas feeling da te boli cijela vilica kad udises,jedes ista iole hladno....
    Ja sam isla u Perkovcevu prije par godina,paradontologica se nije slagala sa misljenjem i savjetom stomatologa....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sjecam se da je meni jednom zubarica rekla da zubi mogu boliti, tj. reagirati na hladno ili toplo ako je osoba pod velikim stresom ili iscrpljena. Da i zubi mogu reagirati na opcu isprcpljenost organizma. Mene je jednom bolilo (zubi su bili ok) i proslo samo od sebe. Ali nije ovako jako kao tebe, vise je bol bila kao reakcija na hladno toplo

nadam se da ti je do sada vec proslo

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Propuh.... da, to i meni aktivira zubobolju (a održavam zube redovito). Čak ponekad ne znam da li je zub ili uho u pitanju. Nadrapala sam prošli vikend na vjetru (farbali vanjsku stolariju na vikendici) i još se nisam oporavila - bole me zubi, desno uho i sitni zglobovi. Znam da će proći, ali treba biti strpljiv i povremeno se prisjetiti da sam zagazila u pedesetu i nisam više orna za aktivnosti kao dvadesetogodišnjakinja.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije cure prošlo, pijem 2 grama antibiotika dnevno zbog jake upale živaca...
    Nevena, da iscrpljena sam sa svime potpuno, mamu vozim na kemoterapiju, sama sam s njih troje, pa doma, pa u školu, imam prevelike brige o dva bolesnika i troje djece, o dva domaćinstva... Stres? To mi je srednje ime....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoj bas mi je zao, ako mislis da mogu pomoci nekako javi se slobodno. drzi se

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala draga! Čekam da malo prizdravimo i da odgrmim neke obaveze, pa se vidimo s dječicom u prirodi i malo uživamo... Pusica!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MOze, drzi se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •