drage moje dobra večer...
zanima me nešto...vi koje ste ostale trudne i vi koje ste rodile dijete nakon uspješnih postupaka...
jeste li se za vrijeme trudnoće ili nakon poroda vratile svom MPO-ovcu/ovki i zahvalile na neki način?
ako jeste, kako?
![]()
drage moje dobra večer...
zanima me nešto...vi koje ste ostale trudne i vi koje ste rodile dijete nakon uspješnih postupaka...
jeste li se za vrijeme trudnoće ili nakon poroda vratile svom MPO-ovcu/ovki i zahvalile na neki način?
ako jeste, kako?
![]()
prvi put (VV) -došli pokazati dijete.
drugi put (Vg)-došla se pokazati kao trudnica.
mislim da je to najljepši poklon. jedna bombonijera i par kolača tijekom i nakon postupka, ne znam je li vrijedno i pisati...
trudnoću sam vodila do kraja kod svog MPO liječnika
kada sam rodila mama je - po mom nalogu naravnoodnijela kolače u kliniku
a ja sam kada sam išla na prvi pregled nakon poroda dovela i curku da je pokažem.
bilo im je drago, naravno.
Nisam za pretjerivanja, ali smatram da je moj MPO uspjeh i njihov i zato sam im imala potrebu iskazati zahvalnost i pokazati im i jednim dijelom "njihovih ruku djelo"!!
Svakako podržavam!!
Posljednje uređivanje od Blekonja : 30.04.2012. at 00:11
Tako i ja planiram... kad budem sljedeći put išla u Split, otići ćemo do Cita, pokazati se, odnijeti kolačiće, izljubiti doktorai ostaviti fotku za pano (moram prvo provjeriti da li ga imaju).
trudnoću sam vodila kod mpo liječnika.
kad je K. navršila 8 mjeseci otišli smo s njom u bolnicu da ju ekipa vidi - mislim da im je to najveća nagrada. uz to smo ponijeli neke sitnice tipa bombonijere, kavu .... i naravno sliku za pano
.
ajme mojca, divna je!
i mi moramo naše odvesti u cita, nikako da odem.
nemaju pano (to ćemo im reći, kao ideju) već, ako se sjećaš, fotke su u ordinaciji iza dr stola, na komodi
pano nek bude poklon, evo ideje. sa sličkom.
i da, mojca, avatar je![]()
Hvala cure!
Pinky, ničeg ti se ja ne sjećam, osim lustera u obliku jajne stanice.Sve drugo mi je u totalnoj magli. Ajme, tek sam sad to osvijestila.
Morat ću brzo do Splita.
kao trudnica više puta donijela domaće voće, jedom kolačiće
nakon poroda napisala mail sa zahvalom.
sa malenim ću otići do njih i zahvaliti još jednom, donijet ću i slikicu.
Još smišljamo način...obuhvatiti cijeli team i jedno veliko hvalaaaaaaaaaaaaaa...čim doguramo do kraja mm je već smislio štos za sve a to ću vam napisati pred kraj, tek smo na početku 6 tjedana a on već sve ima spremno!Nešto drugačije a iz srca i malo se jede uz to![]()