Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: o.š. vrbani vs o.š. bartol kašić

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno o.š. vrbani vs o.š. bartol kašić

Upisujem sina u prvi razred. Stanujemo u Vrbanima III (novi Vrbani) gdje nam se grade novu školu koja će tek biti gotova za godinu dana. E sada dilema je između te dvije škole, za školu na Vrbanima sam čula dosta loše kritike, a za Kašić dobre. Jedina dobra stvar na Vrbanima je što su oformili razrede za djecu sa Vrbana III koji će se prebaciti zajedno kada nova škola bude gotova.
    Usprkos svemu voljela bih čuti Vaša mišljenja o te dvije škole. Idemo u boravak.

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj svrcolina prvotno napisa Vidi poruku
    Upisujem sina u prvi razred. Stanujemo u Vrbanima III (novi Vrbani) gdje nam se grade novu školu koja će tek biti gotova za godinu dana. E sada dilema je između te dvije škole, za školu na Vrbanima sam čula dosta loše kritike, a za Kašić dobre. Jedina dobra stvar na Vrbanima je što su oformili razrede za djecu sa Vrbana III koji će se prebaciti zajedno kada nova škola bude gotova.
    Usprkos svemu voljela bih čuti Vaša mišljenja o te dvije škole. Idemo u boravak.

cure, kaj nitko nema kaj za reći???

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hej svrcolina, mi na kraju idemo u Kašić a što se tiče reputacije škola, za svaku o kojoj sam se raspitivala sam čula i dobre i loše stvari. Mi također idemo u boravak, novi smo u kvartu pa ne poznamo puno djece koja ide u tu školu, pa sam nekako odabrala po blizini naše zgrade - to mi je bio jedini kriterij Jer mišljenja su užasno individualna, ali naravno, uvijek voliš čuti što tko misli...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da nije loše upisat u taj razred koji će nagodinu skupa preću novu školu, tak su radili i u našem susjedstvu, i onda pol škole preselili u novu školu, ali ako ti to nije bitno ( a nadam se da ćeš ipak iduće godine dete prebacit u svoj kvart) upiši gdje misliš da je bolje, kolko znam to su dve škole u jednoj zgradi?

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nije loše upisat u taj razred koji će nagodinu skupa preću novu školu, tak su radili i u našem susjedstvu, i onda pol škole preselili u novu školu, ali ako ti to nije bitno ( a nadam se da ćeš ipak iduće godine dete prebacit u svoj kvart) upiši gdje misliš da je bolje, kolko znam to su dve škole u jednoj zgradi?
    ne nisu dvije škole u jednoj zgradi, o.š vrbani je preko puta na vrbanima s desne strane horvačanske (znači dijete mi treba prijeći horvačansku iako ćemo ga mi upočetku voziti) a o.š.bartol kašić je niže sa lijeve strane horvačanske kod tifon benzinske (znači treba prijeći manje prometnu cestu hrvatskog sokola)...
    baš sam zvala ravnatelja o.š. vrbane i rekao mi je da ove godine imaju PET razreda samo za djecu Vrbana III (vjerojatno svi ove godine upisuju u Vrbane iz razloga što oni formiraju razrede i prebaciti će ih u novu školu), ali nažalost samo TRI razreda će biti u boravku (tako da ni ne znam da li će mi dijete upisati u produženi boravak ili će ići u klasični razred u smjenama)...Nama je bliža O.Š Vrbane, samo pređemo cestu (jest da je prometna) ali se nadam da će uskoro napraviti novu školu...Jedino što sam čula za tu školu da ima dosta huliganstva i to me poprilično brine...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj svrcolina prvotno napisa Vidi poruku
    baš sam zvala ravnatelja o.š. vrbane i rekao mi je da ove godine imaju PET razreda samo za djecu Vrbana III (vjerojatno svi ove godine upisuju u Vrbane iz razloga što oni formiraju razrede i prebaciti će ih u novu školu), ali nažalost samo TRI razreda će biti u boravku (tako da ni ne znam da li će mi dijete upisati u produženi boravak ili će ići u klasični razred u smjenama)...Nama je bliža O.Š Vrbane, samo pređemo cestu (jest da je prometna) ali se nadam da će uskoro napraviti novu školu...Jedino što sam čula za tu školu da ima dosta huliganstva i to me poprilično brine...
    odakle ti informacija o 5 razreda iz vrbana III? kad još nisu niti bili upisi, niti su sva djeca odradila pedagoga u školi?
    nama je pedagog rekao da barataju brojkom od ~150 djece ukupno. prošle godine je bio razred i pol iz vrbana III, ove godine računaju na 2-3 razreda.
    ako gledaš uzrast djece po parkićima vrbana III, taman tako nekako i je - sadašnji prvašići su prva generacija klinaca rođenih u vrbanima III (useljenje ~2005). narednih godina biti će ih sve više

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da te ne treba brinuti koja je škola bolja ako će u konačnici prijeći u novu školu na Vrbanima III.
    Ionako je u nižim razredima najbitnija učiteljica, a ako formiraju razrede s djecom s Vrbana III onda će i ta učiteljica vjerojatno prijeći u novu školu zajedno sa svojim razredom.
    Meni se čini da je u ovoj priči jedini problem ako ne bude boravak za sve one koji ga trebaju. No možda je njihova procjena da će biti dovoljna tri razreda boravka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    odakle ti informacija o 5 razreda iz vrbana III? kad još nisu niti bili upisi, niti su sva djeca odradila pedagoga u školi?
    nama je pedagog rekao da barataju brojkom od ~150 djece ukupno.
    150 klinaca dosta je za 6-7 razreda. Kod nas je 143 u 6 razreda

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    150 klinaca dosta je za 6-7 razreda. Kod nas je 143 u 6 razreda
    to sam i ja htjela reći...recimo znam za podatak od prošle godine da je 150 djece bilo primljeno u područni vrtić, a bilo ih je još 150 odbijenih, što znači da su ta djeca išla ili u privatne vrtiće ili ostale vrtiće ili tete čuvalice....prošlih godina nije bilo navala na oš vrbane jer nije bila nova škola ni na vidiku, pa mislim da se teret podijelio između obližnjih škola (kašić ili prečko)...ove godine većina roditelja slično razmišlja i svi žele da se djeca prebace u novu školu...
    magriz, informaciju kako sam gore i napisala sam dobila od ravnatelja... i meni je pedagogica rekla kao i tebi da će biti 2-3 razreda ali vjerojatno kako su roditelji dolazili je odaziv bio puno veći nego što su mislili...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kak je sad za upis u vrbane III,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •