nikad nisam uspjela ispricati nasu pricu, a sad vec postajem prilicno ocajna, pa mozda je vrijeme...neke me se cure mozda sjecaju sa trudnickih foruma kad smo skupa prolazile mukotrpna povracanja. uglavnom, rodila nam se prekrasna curica. kazem nama jer smo moj bivsi mm i ja jos bili skupa. onda je on poludio i u roku od 2 mjeseca njenog malog zivota uspio rasturiti nasu obitelj. uz prilicno psihickog, i na granici s fizickim nasiljem. ok, otisla sam svojima s malom bebom koju oni vole najvise na svijetu. on je nastavio divljati pri svakom susretu, a onda, kad sam konacno donijela i sve svoje stvari, nestao s vidika. javio se nakon 4,5 mjeseci da hoce razvod i da ce ga pokrenuti. ok. opet se nije javljao, ni pitao za maloga misa. naravno, trebalo je jedriti, jahati, plivati, roniti....ok i to. pomirila sam se s nasom situacijom, da smo same, da se volimo i da nam je tako dobro. pokrenula sam razvod i nedavno smo i to zavrsili. kakav je bio otac dok smo bili skupa? nikakav, on nema pojma sto je to beba i sto je to otac. kasnije isto tako, vidio ju je valjda 5 puta u godinu dana, po njegovoj zelji. sad nam je sud odredio dane susreta, pa onda, ako on tad stigne ja ju povedem, ako ima druge planove, nista.....to vrijeme susreta je zbilja lose, kriticno. on nema osjecaj za dijete, ne zna sto raditi ni pitati, a i ne zanima ga. a na svaku "krivu" rijec ponovo je agresivan. to mozda i nije vise rijec, vec mala ogrebotina ili sl. i sto reci? osjecam kao da smo nas dvije u klopki, njemu podredjene, njemu i njegovom rasporedu vremena. bojim se svake njegove reakcije, nalazimo se uvijek gdje ima vise ljudi, prijeti mi svakakvim glupostima....cemu to u stvari sluzi? danas smo se trebali vidjeti al malena ima temperaturu. otisla sam sama, htjela s njim porazgovarati, nastojala mu pokazati da se malo sredi i pokusa nam svima olaksati to vrijeme. on mi je odgovorio da su ga upozorili da cu mu pokusati oteti kcer.....ocajna sam...nikako mi to nije namjera, al sto uciniti? (nisam sad navodila detalje, al ustvari, on se te svoje kceri rijesio, i to na vrlo agresivan nacin, al naravno, on izbacivanje na cestu vidi kao neizmjernu brigu sa svoje strane...) help...