-
czss
Vjerojatno puno ovisi od osobe do osobe, no moje iskustvo sa czss je
.... ja sam im se obratila pismeno za pomoc, nabrojala sve gadosti koje mi bivsi priredjuje.
Psihologica iz CZss-a nas je pozvala oboje na razgovor iliti suocenje, on je naprosto rekao kako ja sve lazem te da je on uvijek za dogovor ali da sam ja ta koja .... tralala ... i gdja psihologica je zakljucila kako trebamo poci na obiteljsku terapiju. I to je bilo sve.
Zasto ici na obiteljsku terapiju, zasto maltretirati mene i dijete kada je ON taj koji se treba lijeciti i ON je taj koji ima problema ...
ok, jasno mi je da ona a priori ne mora vjerovati niti meni niti njemu - ali zar oni nemaju bas nikakvih ovlasti neke stvari provjeriti, dovoljno je nazvati vrtic - tete jako dobro znaju kako njega mjesecima NEMA, a kada dolazi po dijete cini to bez ikakvog reda i najave.
Trazila sam nadzor nad susretima, no ona je rekla da je bolje dogovoriti se, jer uvoditi trecu osobu u djetetov zivot - prilicno traumaticno etc etc
Mislim, da se mogu s njim za ista dogovoriti - vjerojatno se ne bi niti razvodila.
A za alimentaciju koju ne placa vec cetvrtu godinu - jer je jadan nezaposlen - rekla je pa dooobro, vi ipak morate nesto davati, ako imate 50 kuna, onda 50 kuna mjesecno, ne mozete bas nista ...
Putuje ... jer "trazi posao" - sto je ona isto popusila bez po frke - rekla mi je pa dobro uvijek ima situacija koje su izvanredne .... najbolje je dogovoriti se ...
Mislim stvarno :?
zar se u ovoj ludoj zemlji nista ne moze rijesiti bez odvjetnika i suda???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma