Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: Koliko popati u početku dohrane?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma masne stanice

Jainina, ti si ta koja određuje količine, kao što si ti ta koja određuje kada će se početi s dohranom.
    To što je dijete pokazalo interes za hranu, apsolutno nije pokazatelj prema kojemu bi trebalo početi dohranu.
    Već nekoliko mjeseci pokazuje interes i za igračke i za cipele i za televizor, pa tako i za hranu.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ma masne stanice
    Ok ako je mislila na masne stanice onda bi napisala da se one forimraju jos prije naseg rodjenja, dakle razvojem u majcinoj utrobi, ali se djele do kraja puberteta, a ksanije ostaju konstantne.
    tako da se ja ne bi slozila s onih njenih 3 godine.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok ako je mislila na masne stanice onda bi napisala da se one forimraju jos prije naseg rodjenja, dakle razvojem u majcinoj utrobi, ali se djele do kraja puberteta, a ksanije ostaju konstantne.
    tako da se ja ne bi slozila s onih njenih 3 godine.
    stalno se piše o te tri godine
    što se stvori do treće - stvori se

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Jainina, ti si ta koja određuje količine, kao što si ti ta koja određuje kada će se početi s dohranom.
    Koliko razumijem pitala je da li ogranicvati kolicinu ili ne. Naravno da ona pri tom odlucuje, bilo da odluci ne dati djetetu koliko zeli jesti bilo da mu da da jede koliko zeli.

Osobno ne vidim logiku u s jedne strane preporuci da damo djetetu da doji koliko god zeli (i naravno unosi kalorije i kreira famozne masne stanice - moji su bogme oboje buhtlasti od dojenja, sve slauf na slaufu) a s druge strane ogranicavati jabuku (koja je koliko se sjecam upola kaloricna kao mlijeko) da se dijete ne zdeblja? Druga je stvar ogranicavati prvo kusanje hrane zbog moguce alergijske reakcije, da ako bi doslo do iste da ne bude prejaka zbog velike kolicine alergena, to razumijem kao princip. Ali ako dijete hoce jest jabuku i nije alergicno - pa nek jede kolko hoce, to je bar moj princip, nek uziva...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •