Da vjerojatno jesam, kad s jedne strane hranis mlijekom po nekoj zadanoj mjeri i mililitrima onda sve mislis da ce i za druge stvari negdje nesto biti propisano....
Ali,ti si misljenja i da su industrijske staklenke za dohranu prevelike,da ju nije potreba isprazniti,zasto onda ne bi vazilo isto i za mjere AD-a?
Ovdje se ne razglaba o AD-u pa sam informacije o prehrani s njim trazila drugdje....malo koja majka dava onoliko koliko pise na kutiji jer je preporuceno manje velikih obroka (a i te su smjernice kazu okvirne te se dodatno savjetuje sa pedijatrom)...a ja to lomim u vise manjih obroka,ne utrpavam joj 210ml odjednom koliko pise,ona toliko nemoze pojest! U biti mozda bi i mogla ali joj ne zelim dat! I kad sve zbrojim na kraju dana ispadne da popije bice 90ml manje nego sto su napisali....meni je i pedijatrica rekla da se od AD-a buja puno vise nego od MM ( s tim se svi valjda slazu,kao i da je puno zasitnije) i da treba bit oprezan s doziranjem jer nekima stvarno treba manje! Cak je na zadnjem pregledu u sali rekla da bi ju sad pak trebalo stavit na dijetu jer nakon 3mj slabijeg prirasta odjednom bio bum po 1kg mjesecno sto je atipicno za kasnije mjesece....
Glupo mi je sto sad ja koja davam AD moram isticat da je to losija opcija od MM-a,no u ovoj mi je situaciji dohrana bitnija. Da dojim bila bi druga prica...
Ispravite me ako je drugacija preporuka,smatra se da je min potreba 500ml mlijeka? Ona toliko dobiva,i vise!