Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
Da se vratim na kolicine za pocetak dohrane,ja ipak zelim davati vece kolicine krute hrane na ustrb mlijeka jer je moja na AD-u koje definitivno deblja vise nego MM! Davam joj manje AD-a nego sto je propisano ( i u vise manjih obroka) ali ne ispod preporucenih 500ml dnevno!
A da bi se pobrinula da pije sto sporije ostavila sam joj dudu za 2mj,pa i pored tako malog otvora ona uspije strusit bocu za ispod 10min....da joj kojim slucajom davam one s vecim otvorom ubacila bi ju u sebe za 3min i onda plakala za jos....
Moja stvarno nikad ne bljuca i po tome bi ispalo i da ne jede previse pa nema viska ali mislim da se nemoze bas po tome procjenjivati,ima onih s refluksom,gutaca zraka....nije da se bljuca samo radi viskova...
Evo pronašla sam tvoj post, pa da pokušam bolje pojasniti što sam mislila.
Dudu može imati s manjom rupom, ako djetetu odgovara, iliti ako staviš veču, a beba onda ne može gutati, nego joj sve curi po licu, ali ako joj odgovara veča, onda bolje veča.

Ne znam što si mislila pod više krute hrane. Koliko više?
Nemoj pretjerivati s krutom hranom, nego vodi računa o tablici dohrane i vremenu uvođenja drugog, trečeg obroka.

Možda je i ovo tvoje samo čudno zazvučalo, možda u praksi izgleda sasvim ok.

Ako ti se da, napiši jedan dnevni raspored obroka.