Moja cura cicu već neko vrijeme gotovo uopće ne koristi niti u koju drugu svrhu osim klopanja, jednostavno poklopa što treba i onda ostavi cicu. Ona je pola sata nakon jabuke baš pojela jedan mliječni obrok i zato mi se javlja pitanje koliko hrane joj je zaista potrebno... Nudim joj i vodu, popije nešto malo ali ne previše... Danas sam joj ponudila malo riže da vidim kako će proći pa ćemo sutra krenuti sa konkretnim obrokom riže... Kad joj dajem hranu na žlicu toliko je oduševljena da me grabi svom snagom za ruku kojom joj prinosim žlicu i širom otvara usta, baš mi se onako čini kao da bi slona pojelaZnam da su svi klinci različiti i nemam nikoga u okolini tko je imao bebu koja je tako brzo rasla i toliko jela i na takav način reagirala na početku dohrane pa nemam nikoga pitati za savjet, čisto sam se nadala da će se javiti koja mama sa sličnim iskustvom... Naravno da gledam svoje dijete i pokušavam se ravnati prema njenim potrebama i baš zato je dojena na zahtjev i baš zato se pitam da li trebam obraćati pažnju na količine hrane koje pojede ili ne..

Znam da su svi klinci različiti i nemam nikoga u okolini tko je imao bebu koja je tako brzo rasla i toliko jela i na takav način reagirala na početku dohrane pa nemam nikoga pitati za savjet, čisto sam se nadala da će se javiti koja mama sa sličnim iskustvom... Naravno da gledam svoje dijete i pokušavam se ravnati prema njenim potrebama i baš zato je dojena na zahtjev i baš zato se pitam da li trebam obraćati pažnju na količine hrane koje pojede ili ne..
Odgovori s citatom