Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: poooomooooćććć

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno poooomooooćććć

evo ovako. nova sam ovdje al vas vec neko vrijeme citam. uglavnom, trebam malu pomoc. od 1.5. ja i decko imamo nezasticen odnos(s namjerom), nisam pratila plodne dane, neko kad nam dodje obavimo i to je to. mislila sam da to ne moze tako jednostavno da se zatrudni, da treba neko vrijeme pokusavat, al mislim da se vec uhvatilo. mengu sam imala par dana nakon tog jednog odnosa, neznam tocno kad al znam da je 8. vec bila gotova. inace imam redovne menge, dodje dan, dva ranije. ali ja primjecujem neke simptome. mislila sam da sam to umislila zbog zelje da to bude. al za neke nisam ni znala da su simptomi. naprimjer idem u wc pislit svako pola sata, a ja inace odem dva puta dnevno na wc. napuhan stomak uh, umor i spavanje, glavobolja. al nista nisam predavala tome. tek kad su pocele mucnine i dva put sam povratila. tek sam onda posumljala i pocela pratit simptome. napravila test dvaput, jednom popodne, jednom jutro, negativan. mislim da i da jesam da je jos prerano za test. uglavom sad me i probada non stop u jajnicima, sto nije nikad, osim kad sam imala cistu i isla na operaciju. grudi bole uh, kao pred mengu samo sto me sad jos i prema pazuhu probada. e i mjerila sam temperaturu, svako malo 37.0, 37.1. postoji li mogucnost trudnoce i kolike su sanse?
    uh sta se raspisah. plizzz odg bila bi vam zahvalna

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jel ovo trolovi napadaju???, il WHAT???!!, lol

Citiraj Gabiii prvotno napisa Vidi poruku
    . plizzz odg bila bi vam zahvalna
    evo ti odgovor:
    odi do ginekologa (paš neš i saznat). simple as that. lol

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A što ti znači onaj datum 1.05.? Krivi mjesec? Prvi april?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ma da, krivo sam napisala, prvi april. a kod ginekologa sam bila vec jer sam trebala pocet koristit vaginalete, a vec sam sumljala, pa da vidim u slucaju da je trudnoca da li ih smijem koristit, rekla da je da ona ne moze nista vidit i da je.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kraće traje pomokrit se na test nego napisati ovako nesuvisli post.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

al vec jesam, dvaput, mislim da je bilo prerano, oke, predug je, al neznam mislim da sam trebala sve napisat

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

pa vec jesam dvaput, mislim da je jos rano

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Polako Gabii, sve u svoje vrijeme.
    Ne znam zašto ti je toliko važno, ali jedini način ranog otkrivanja trudnoće je vađenjem krvi .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pričekaj još koji dan, pa ćeš sve znat
    čemu tolika frka i žurba

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

vjerojatno zbog zelje, znam da moram cekat jer i tako ne mogu nista uciniti, nego me samo interesiralo jeli neko imao slicnu situaciju i kako se rezultiralo?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

draga gabi, sve mi koje želimo bebača, na temi prije začeća imamo takvu situaciju skoro svaki mjesec, neke budu T, a neke ne. vidjet ćeš i sama, ak si T bit ćeš i za mjesec dana, samo se opusti
    Posljednje uređivanje od beilana : 30.04.2012. at 11:23

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i?
    nemoj nas sada ostavit u neizvjesnosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •