evo ovako. nova sam ovdje al vas vec neko vrijeme citam. uglavnom, trebam malu pomoc. od 1.5. ja i decko imamo nezasticen odnos(s namjerom), nisam pratila plodne dane, neko kad nam dodje obavimo i to je to. mislila sam da to ne moze tako jednostavno da se zatrudni, da treba neko vrijeme pokusavat, al mislim da se vec uhvatilo. mengu sam imala par dana nakon tog jednog odnosa, neznam tocno kad al znam da je 8. vec bila gotova. inace imam redovne menge, dodje dan, dva ranije. ali ja primjecujem neke simptome. mislila sam da sam to umislila zbog zelje da to bude. al za neke nisam ni znala da su simptomi. naprimjer idem u wc pislit svako pola sata, a ja inace odem dva puta dnevno na wc. napuhan stomak uh, umor i spavanje, glavobolja. al nista nisam predavala tome. tek kad su pocele mucnine i dva put sam povratila. tek sam onda posumljala i pocela pratit simptome. napravila test dvaput, jednom popodne, jednom jutro, negativan. mislim da i da jesam da je jos prerano za test. uglavom sad me i probada non stop u jajnicima, sto nije nikad, osim kad sam imala cistu i isla na operaciju. grudi bole uh, kao pred mengu samo sto me sad jos i prema pazuhu probada. e i mjerila sam temperaturu, svako malo 37.0, 37.1. postoji li mogucnost trudnoce i kolike su sanse?
uh sta se raspisah. plizzz odg bila bi vam zahvalna