Sirius, pa po čemu je onda roditelj u jednom vrtiću dužan uplatiti razliku od 600 kn, a u drugom 1300 kn? Pa nemaju ovi skuplji neki NASA program... Mislim da bi ipak neki limit trebao postojati, a ne da ovak nabijaju cijenu...![]()
Sirius, pa po čemu je onda roditelj u jednom vrtiću dužan uplatiti razliku od 600 kn, a u drugom 1300 kn? Pa nemaju ovi skuplji neki NASA program... Mislim da bi ipak neki limit trebao postojati, a ne da ovak nabijaju cijenu...![]()
Privatni su do pretprošle godine bili od 1300 kn na više. Onda je prošle godine funkcionirao onaj dohodovni pristup.
Od ove godine to je poništeno, kao i za gradske vrtiće, i grad jednako sufinancira gradske i privatne vrtiće sa 1600 kn. Razliku do ekonomske cijene privatnog vrtića plaćaju roditelji.
Moj stariji je 2008. išao u privatni, čija je ekonomska cijena tad bila 2300 kn, grad je tad sufinancirao privatne s 1000 kn, mi smo plaćali 1300. Taj isti vrtić danas košta 700 kn.
Odite na stranicu nekog privatnog vrtića, recimo Limač, znam da kod njih baš piše cijena (700 kn).
Ima i skupljih privatnih, onih nekih američkih i tako to, ovi "obični" su od 1.1.2012. uglavnom 700 - 900 kn.
Posljednje uređivanje od gusi-gusi : 31.05.2012. at 22:15