-
Podizem ovu prastaru temu jer mi naslov tocno odgovara problemu.
Trudna sam 14 tjedana, borim se tri godine s anksioznoscu, napadima panike. Prosla sam gusenja, odlaske na hitnu misleci da cu umrijeti,
strah od odlaska na put, bilo kako gdje mi bolnica nije blizu.
Kako sam prvi napad imala i ljeto, te su mi otkrili i alergiju na pelud trave i korova, cim dodje proljece i sve pocne cvijetati, knedla u grlu, pritisak u grlu i prsima kao i bol i lupanje srca ne prestaje 24 sata, malo se nesto smiri pa opet krene. Preko zime je blaze, vjerojatno mi je u glavi samo ljeto jer sam se tad gusila. Zivot mi diktira ova uzasna bolest. Ne zelim piti antidepresive dok sam trudna, popijem normabel kad mi jako nije dobro. Jos nisam bila kod psihijatra jer mi je doktor. opce prakse dala antidepresive i helex i rekla da ce proci, naravno nije proslo. Sad sam se htjela narucit kod psihijatra dok sam trudna da bar malo porazgovaram, ali moram cekat do 9 mjeseca jer nema termina. Pokusavam se sama smirit, reci sama sebi sve je dobro, ali uvijek mi je neki fizicki simptom prisutan zbog kojeg mi je zivot posao koma. Rekli su mi proce kad budes trudna, nista nije proslo. Koma sam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma