mene lupa uzasna depresija i promjene raspolozenja su katastrofa .....cak me lupa i paranoja tako da mi je i sam ovaj topic ide na zivce jer je po mome besmislen,to nije ukljucivanje u temu nego ne znam ni ja sama sta,mislim kome moze pasti na pamet takvo sto iz cista mira???
...a sta sad mogu trudna sam pet mjeseci i uzasno depresivna pogotovo nakon topica
znam da zvucim grubo ali mislim topic je glup.sto tu je da bi se mi jadne depresivke jos vise ukomirale ....mislim...soory sto sam rjecita na ovaj nacin ali bas me pogodilo....
ionako se brinem u trudnoci jeli bebica o.k a sad jos novi problem...registrirala sam ga i on ce mi se sada provlaciti kroz glavu....
ma ne mogu se prestat pitat kome bi iz cista mira palo na pamet napisati ovakav topic,nekome jako frustriranom!!!!
eto jos ispadam i totalna ludaca....ispricavam se ako je neko uvrijedjen ali ja sam to jednostavno morala izbacit iz sebe...pokusavam se rjesiti frustracije i depresije i izbacujem sve iz sebe da bi posljedice za bebaca (emocionalne ili o cem vec govori djelic "znanstveno" dokazanih cinjenica)bile sto blaze