Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Zivi li tko u Stuttgartu?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Zivi li tko u Stuttgartu?

Ima li koja mamica, one koje ce to biti, ma opcenito netko da je iz Njemcke, tj. Stuttgarta

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sanja , premjestila sam na servisni kutak, možda će biti vidljivije.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kaj baš mora biti St.? Moze Frankfurt?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja , premjestila sam na servisni kutak, možda će biti vidljivije.
    Super, puno hvala

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    kaj baš mora biti St.? Moze Frankfurt?
    Ma ne mora ! Ma ja sam u blizini centra St. I nemam ama bas nikoga ovdje da se druzim! Mm radi i dodje oko 17h, onda malo po ducanima, a bas bi bilo lijepo prosiriti poznanstvo! U ulici i park koji je cca 200 m2 ogroman niti djece niti ljudi, samo se vriska mog Marka i plac Leona cuje kad secemo

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A sorry, ja sam mislila da trebaš nekoga iz Njemačke da ti donese nešto, jer to je jedino kaj ti mogu ponuditi

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam jesi li vjernica, ali gomilu ljudi iz ovih krajeva ćeš nedjeljom pronaći u našim crkvama (mislim da su dvije u Stuttgartu)
    ili jednostavno hodaj po parkovima dok se ne upoznaš s mamama; svejedno odakle su

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    A sorry, ja sam mislila da trebaš nekoga iz Njemačke da ti donese nešto, jer to je jedino kaj ti mogu ponuditi
    hvala puno umiljata

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jesi li vjernica, ali gomilu ljudi iz ovih krajeva ćeš nedjeljom pronaći u našim crkvama (mislim da su dvije u Stuttgartu)
    ili jednostavno hodaj po parkovima dok se ne upoznaš s mamama; svejedno odakle su

Jesam vjernica sam! Ali sa bebom od 2mj mi nije bas do crkve! Ili mozda da pokusam? Hmmm! Dobar savjet! Secemo puno, oko nas nekoliko parkica, jedan od njih 200m2, ma predivan! Ja jos osim moga Marka i Leona nisam vidjela djecu! Zapravo svega jednom mamu sa isto 20mj curicom poput moga M, progovorile tri recenice i ona otisla prije no usla u taj park! I od tada nigdje zivog! U gl.se uopce ne druze, vrlo su hladni, i neljubazni kad je u pitanju osoblje vecinom u ducanu! Jednom smo usli u 17h u ducan sa robom, i mislili da radi do 19! Kad evo prodavacice da moli da zavrsimo jer ona zatvara u 18h! Da se nisam toliko namucila oko te robe i isprobavanja na Marku sve bi ostavila! Njemu smo kupovali! Dakle mogli smo tamo potrositi 500€ na nas cetvero, ona bi nas izbacila na glavu van! Mislila sam se povezati sa curom od muzevog kolege, a oni bas sad morali prekinuti! Ahhh ta sreca

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 03.05.2012. at 22:57

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

Ooo super! Ovo druzenje 5.5 cu probat otici! Taman mi dodje tata u posjetu iu svicarske pa svi zajedno mozemo! Jooj odlicno! Punoooooo hvalaaaaa! Javim kako je bilo!!! Sad cu si malo procitati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •