-
veniš -prašak za tepihe
E drage moje molila bih iskustva s veniš praškom za tepihe... ja imama tepih koji ne mogu iznjeti van pa oprati, već muku mučim s njim, pa sam mislila probat s tim praškom. Da li je netko probao i kakavi su rezultati.
Hvala
-
nisam probala jer mi je uvjek preskup.no neki dan sam negdje procitala da je to zapravo soda bikarbona pa sam posula svoje tepihe obicnom sodom.
e sada-onaj koji je zbilja star i nikakav nije zablistao.ali noviji koji nije u toliko losem stanju je stvarno izgledao cisce.
pokusaj.soda bar nije skupa.
posipas po tepihu, i ostavis neka stoji.kasnije samo dobro usisivacem predes.
-
da i meni je preskup zato sam i išla prije pitati za iskustva.
e sad koliko si posula sode, onak samo površinski il da se dobro bijeli?
Inače meni ni onaj tekući veniš nije baš neš , osim što je preskup, inače ga ne kupujem, neki dan probala , dobila gratis uz jedan prašak.
-
posipala sam onako kroz sito za secer u prahu da mi se ravnomjerno rasporedi.pa da. da se malo zabjeli.mozda sam trebala onaj stari tepih i jace posuti.pokusati cu drugi put.
-
moj tepi nije baš previše star al je doooosta velik soba je 5mx6m a on je od zida do zida , zapravo je više kao tepison.
Pokušat ću ..
Vjerojatno su u tu sodu dodali nekakvog mirisa pa da miriše, možda kad bi u sodu dodala eteričnog ulja i dobro promješala dobila isti efekt, pokušat ću i to...
-
Ne znam, meni se ne svida ta ideja da posipavam to po tepihu, ko zna dal se to sve dobro usise. Al ja imam puzavca malog i nikako nebi htjela da mu taj prasak dode u usta...
Ja tepihe perem s pjenom i cetkom.
-
Kakvom pjenom Koksy? Imam par tepiha smotanih godinama, jer nikako da ih ocistimo.
-
ja nemam više puzavca al zato imama rušimira i malo malo je nešt rasuto po tepihu, a koma mi ga prati.
Da vidjela sam da veniš ima i u pjeni kao za kosu, u mulleru , samo bezobrazno skupo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma