Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: veniš -prašak za tepihe

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno veniš -prašak za tepihe

E drage moje molila bih iskustva s veniš praškom za tepihe... ja imama tepih koji ne mogu iznjeti van pa oprati, već muku mučim s njim, pa sam mislila probat s tim praškom. Da li je netko probao i kakavi su rezultati.
    Hvala

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nisam probala jer mi je uvjek preskup.no neki dan sam negdje procitala da je to zapravo soda bikarbona pa sam posula svoje tepihe obicnom sodom.
    e sada-onaj koji je zbilja star i nikakav nije zablistao.ali noviji koji nije u toliko losem stanju je stvarno izgledao cisce.
    pokusaj.soda bar nije skupa.
    posipas po tepihu, i ostavis neka stoji.kasnije samo dobro usisivacem predes.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

da i meni je preskup zato sam i išla prije pitati za iskustva.
    e sad koliko si posula sode, onak samo površinski il da se dobro bijeli?

Inače meni ni onaj tekući veniš nije baš neš , osim što je preskup, inače ga ne kupujem, neki dan probala , dobila gratis uz jedan prašak.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

posipala sam onako kroz sito za secer u prahu da mi se ravnomjerno rasporedi.pa da. da se malo zabjeli.mozda sam trebala onaj stari tepih i jace posuti.pokusati cu drugi put.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

moj tepi nije baš previše star al je doooosta velik soba je 5mx6m a on je od zida do zida , zapravo je više kao tepison.
    Pokušat ću ..

Vjerojatno su u tu sodu dodali nekakvog mirisa pa da miriše, možda kad bi u sodu dodala eteričnog ulja i dobro promješala dobila isti efekt, pokušat ću i to...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne znam, meni se ne svida ta ideja da posipavam to po tepihu, ko zna dal se to sve dobro usise. Al ja imam puzavca malog i nikako nebi htjela da mu taj prasak dode u usta...
    Ja tepihe perem s pjenom i cetkom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kakvom pjenom Koksy? Imam par tepiha smotanih godinama, jer nikako da ih ocistimo.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja nemam više puzavca al zato imama rušimira i malo malo je nešt rasuto po tepihu, a koma mi ga prati.
    Da vidjela sam da veniš ima i u pjeni kao za kosu, u mulleru , samo bezobrazno skupo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •