laumi, hvala tito dugo spavanje kao danas je jako rijetko, pa bih rekla da je prije slucajnost, jer ovih dana je spavala po 10 minuta, ali da se ne ponavljam , prica ja ista kao i ostale na ovoj temi ( a mozda i nije slucajnost, jer potaknuta vasim savjetima danas sam je u toku podoja cesce dizala da podrigne sto ranije nisam radila vec samo na kraju- i mozda je bas to olaksalo pa je tako lijepo danas spavala)...znam gdje je problem, u teoriji i znam rijesenje, ali u praksi ponekad jako tesko to ide...ipak jako olaksava bar ova podrska i saznanje da ce i to proci
![]()

to dugo spavanje kao danas je jako rijetko, pa bih rekla da je prije slucajnost, jer ovih dana je spavala po 10 minuta, ali da se ne ponavljam , prica ja ista kao i ostale na ovoj temi ( a mozda i nije slucajnost, jer potaknuta vasim savjetima danas sam je u toku podoja cesce dizala da podrigne sto ranije nisam radila vec samo na kraju- i mozda je bas to olaksalo pa je tako lijepo danas spavala)...znam gdje je problem, u teoriji i znam rijesenje, ali u praksi ponekad jako tesko to ide...ipak jako olaksava bar ova podrska i saznanje da ce i to proci
Odgovori s citatom