Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Iskustvo- iznos rodiljne naknade u slučaju jedne trudnoće za drugom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Mora imati dvije place isplacene u mjesecu prije otvaranja rodiljnog ili preci s roditeljskog na rodiljni.

Jos jedna opcija - prekinuti roditeljski sad. Koristiti go 29 kalendarskih dana pa ponovo otvoriti isti roditeljski. To ce pomaknuti roditeljski da se veze sa rodiljnim i nema prekida.

OBAVEZNO provjeriti na hzzo u pravnoj sluzbi da li priznaju obracun koji si predala za drugo dijete kao vazeci i za trece ako si prekidala roditeljski na krace od 30 dana. Prije su priznavali, ali provjeri.
    voljela bih sa nekim još "popričati" o ovome jer mi se čini još kao najbolja opcija, a ne znam sa kim

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    voljela bih sa nekim još "popričati" o ovome jer mi se čini još kao najbolja opcija, a ne znam sa kim
    Mm i ja smo koristili sva moguca prava iz zakona o rodiljnom i roditeljskom dopustu za nase troje djece.
    Najbolje savjete sam dobila u Jukicevoj u sobi gdje se predaje zahtjev za rodiljni dopust. Na 1. kat desno, pa predzadnja soba lijevo.

Ako neces potrositi cijeli go, nakon rodiljnog mozes uzeti manje od 30 kalendarskih dana go pa onda otvoriti roditeljski.
    Obavezno provjeri da li i dalje ovo vrijedi. Mijenjaju zakone cesto.
    Sretno!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

iz izvora vrlo bliskih hzzo-u sam saznala da mi je najbolja varijanta ova što je Marija gore napisala! sad se bacam na sređivanje papira!
    thanx još jednom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •