Hello,
trebam vašu pomoć... trebam osobu (koja ima registrirani biznis) koja prodaje kokice (popcorn), ono pokretna ona mala kolica. Jel znate koga da se bavi time - neki frend, susjed, poznanik?
Hvala puno na info!
Hello,
trebam vašu pomoć... trebam osobu (koja ima registrirani biznis) koja prodaje kokice (popcorn), ono pokretna ona mala kolica. Jel znate koga da se bavi time - neki frend, susjed, poznanik?
Hvala puno na info!
ja znam gospođu koja cijeli moj život u kvartu prodaje kokice i kestene. mislim, znam je iz viđenja i pozdravimo se ali mogu je pitati što trebaš
Posljednje uređivanje od maxi : 02.05.2012. at 15:33
Ako mi možeš dobaviti broj telefona, bila bih ti zahvalna. Razmatram da uzmemo nekog tko peče kokice za jedan event. Hvala ti još jednom na trudu![]()
joj, daj, treba joj za 200 ljudi
ako ćeš pomoći, počni odmah peći
imam pozanika (odnosno moja mama ima štand do njega ) , mogu ti sutra nabaviti broj.
Posljednje uređivanje od sirius : 02.05.2012. at 20:28
gospođe kod petrove crkve jučer nije bilo
vidjet ću sljedećih dana
pa jel misliš da bi netko tražio preko foruma cijela kolica za vrećicu kokica?
gle neki ljudi takve stvari kupuju i u dučanu, stvarno nisam mogla išćitati za kaj bi njoj to trebalo
hajde samo reci gdi bu bilo to da svratimo,i ponesemo si svoje kokice
Posljednje uređivanje od jelena.O : 04.05.2012. at 06:25
Ja imam antipreporuku za tetu sa Jarunskog jezera. Kupila sam klincima velike kokice i nakon 3 koraka su se počeli svaditi tko će držat. Vratim se i zamolim ju još jednu kutijicu da im podijelim, a ova JEDVA dala uz kolutanje očima... Kao da joj vadim 100 kuna iz novčanika.![]()
emira, moguce je da ih poslodavci zaduzuju bas sa kesama, tj. da bi lakse sipala kokice u neku tvoju kesu nego ti dala njihovu.
Dobro, a kaj onda reći za "BABU" koja prodaje sladoled na bazenu u Utrinama, drugi izraz jednostavno ne mogu koristiti jer negodniju osobu već dugo nisam vidjela.
Žena je tako neugodna prema maloj djeci, a način na koji prodaje sladoled je još gori.
Trudim se dati sitno, da njoj bude lakše a ona koluta očima i uzdiše što mora čekati. Neznam koji k... uopće radi ako joj je tlaka. Neka sjedi doma i čita knjigu, a ne da imaš osjećaj da ju inkomodiraš ako želiš kupiti sladoled.![]()
Cathy, ako je to žena na Ledovoj škrinji, tovi Ledo i reci im
joj apri, za svaki drek tužakati
mi stalno kupujemo sladoled na utrinskom bazenu i nisam stekla taj dojam koji ima Cathy
možda žena nije najljubaznije stvorenje na ovom svijetu, ali nikad nije bila neugodna, niti kolutala očima
sigurno tamo nije zato što nema što doma raditi nego joj to vjerovatno pomaže da preživi od crkavice od penzije
i sad bi je ti tužila i to joj oduzela
pa bih
nek se nasmiješi
posao nije socijalna pomoć, nego posao
u državi sa toliko nezaposlenih, prilično smo bahati
da vidiš kako sam ja pokorna svojim investitorima
možda bi tu njezinu crkavicu mogla dobiti neka ljubaznije
a ti tuži
i daj je u novine
to je jako popularno ovih dana
ja neću
ne idem na bazen
Na čemu su ti vaši gore? Tu svi koji prodaju kokice i sladolede, dijele i osmijehe. I vole malu djecu (i ne čupaju cvijeće i vole druga Tita)
gore ste zabrijale pa mi se neda ni čitati sve
info za kokice:
imam mladu žensku osobu s pomičnim pekačem kokica na plin
treba mi točno mjesto, vrijeme i količina da žena može reći može li i da kaže koliko to košta