Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
Kise li jos ili pretjerano slini?
Ne kiše više, jučer je kihnula 3 puta i to je sve, ne slini uopće, nos joj nije curio, osim onda kad se rasplakala (ali tad uvijek i nosić procuri). Jako je lijepo i mirno spavala bez smetnji u disanju.

Naravno, čim pomislim da bi moglo biti nešto ozbiljno, pomislim da nisam normalna i da odmah odemo na hitnu...a onda opet, ne samo da nema simptoma (znam da ih ne mora biti) nego nema ni pravog povoda (osim naše panične mašte) za vjerovati da je nešto gurnula u nos. U biti bih ju mogla barem jednom tjedno voditi na hitnu sa sličnim sumnjama, ako pustim mašti da divlja :S

Jednom smo jurili doktoru jer se ogrebala na žicu, zbog straha od tetanusa...kad smo došli dr. me gledao kao da sam pala s marsa; ogrebotina je bila samo površinska i duga 1,5 cm, ogreban gornji sloj kože, nije prošlo do kapilara. Sve sam ja to znala, ali nisam imala mira sa crnim scenarijima koji su mi se motali po glavi.

Bojim se da zbog svog nerazumnog straha ne izlažem nju invazivnim pregledima...ovo s ogrebotinom je ipak bio običan pregled, bez obuzdavanja i instrumenata...