Jel može netko iz vlastitih iskustava preporučiti pedijatra na području Dubrave pa čak i Sesveta.
Za koji dan mi stizu cura i decko (inace nedonoščad) al sad su vec veliki
:D
hvala svima
Jel može netko iz vlastitih iskustava preporučiti pedijatra na području Dubrave pa čak i Sesveta.
Za koji dan mi stizu cura i decko (inace nedonoščad) al sad su vec veliki
:D
hvala svima
Svi hvale pedijatricu u Dubecu, ne znam joj ime, mogu se raspitati, ako nije tamo jedina. Mi smo u Retkovcu, ne znam, niti za preporučiti niti imam nešto protiv. Sestrična mi veli da je u Grižanskoj koma, a u Slavonskoj još gore.
U Sesvetama mi je kumče, isto nedonošće, bilo je puno problema, nisam niti jednom čula da su se požalili na pedijatricu. Ne znam ni njoj ime,ali mogu pitati pa ti javim za Dubec ili Sesvete!
Toljanićyasmin prvotno napisa
neparni - jutro
parni - poslijepodne
Mogu preporučiti dr. Perić u Grižanskoj. U ambulanti na Oprovečkoj (kod Ljubijske) ima super doktorica - trenutno se ne mogu sjetiti imena ali radi neparnim datumima popodne a parnim ujutro. Kod nje je velika guzva, ali svi je hvale.
meni pericka nije htjela dati uputnicu za ortopeda, jer,kao, nie potrebno..![]()
onda smo je dobili kod drugog dr i ispostavilo se da je pregled kod ortopeda bio itekako potreban!
mi smo kod dr. perić u grižanskoj vele da je dobra dijagnostičarka al meni eto nije sjela njena sestra.
dr. tomčić ili dr. borovčak u sesvetama u d.z.
preporučam....
i mi smo kod dr. Toljanić - vrlo ugodna i uvijek ima vremena bez obzira na gužvu u čekaonici.
Preporučam. I prima nove pacijente.