Evo, gotovo je...
Pravi i ozbiljniji trudovi su počeli oko 23, sve je bilo gotovo u 2:25...
Mali Benedikt ima 3 kilograma i 50 centimetara i prekrasan je...
A moj doživljaj...
PREDIVNO!
Još je sve friško - prvo smo disali zajedno, ja sam štopao trudove i razmake, koji su postajali sve duži i kraći.
Toliko sam se unio u sve to (CTG nije niš pokazival) da nisam mogao vjerovati kada sam ugledao glavicu i kosicu kako vire... a onda - samo je ispuznuo van i odmah kmee, kme...
Sestra ga pere, on plače, i onda ga stavi mami na prsa... i mir!
Tišina, ZASPE i pljucka i kašljuca tu i tamo.
Nakon podužeg slikanja, sestra ga je zamotala (odmah je upišal pelenu ), oprostih se od njih dvoje i eto me ovdje... zbunjen....
Kao prvo - podrška je neopisivo značila Niki. Malo štopanja, malo špricanja, RAZGOVORA, bez veze ako treba, samo da se priča... Rekao sam joj da to nije bol (a pjesnika

)) nego je bol kad netko umre, a ovo samo naš sinčić hoće vidjeti svoje starce i tak to, pa je brže prošlo i imala je više snage... nakon 6-og tiskanja (ako se ne varam) već je bio vani.
Kao drugo - fakat prođe brzo - cijeli porod sve skupa s malo jačim trudićima je trajao četiri sata (dakle u rađaoni) - ali, moj bože, pa to je preletjelo kao ovo pisanje posta (inače brzo pišem, da netko ne posumnja).
Kao treće, last but NOT LEAST - kakvo je to prekrasno iskustvo, biti tamo u trenutak kad smo svi postali obitelj, vidjeti to malo lišce i sićušnog anđelčića, smežuranog, nježnog, nezaštićenog, zbunjenog... (kad se samo sjetim da će za 18-20 godina vikati PUSTITE ME NA MIRU!! i I AM FREEE

)
No dobro, nek mu bude...