Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: više ne vidim forumsku burzu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    i jole, da se razumijemo
    nisam vidjela niti tebe niti martu, ali marti bih bila u stanju bez da trepnem poslati robu u vrijednosti par tisuća kuna (da ju imam)
    bez da mi je platila kune akontacije za to
    ma, dala bih joj i na rate, i na poček i neke stvari gratis i tako dalje
    a tebi ne bih
    a nemam ništa protiv tebe
    Lijepo je to sto bi napravila Marti ali nitko te na to ne tjera i ti kao prodavatelj mozes traziti akontaciju,placanje pouzecem ili nesto trece. Uostalom ne moras uopce prodati ni meni a ni nekom drugom.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Jole&Titi prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo je to sto bi napravila Marti ali nitko te na to ne tjera i ti kao prodavatelj mozes traziti akontaciju,placanje pouzecem ili nesto trece. Uostalom ne moras uopce prodati ni meni a ni nekom drugom.
    evo vidiš, cijenim napore admina što su mi omogućili da o ovome niti ne razmišljam, a kamoli se s ikim natežem oko
    " akontaciju,placanje pouzecem ili nesto trece" , mi ti ovdje poslujemo s povjerenjem, ja bih poludjela da o tim stvarima moram misliti
    i nije mi cilj nikakva zarada, ali ti to očito ne možeš shvatiti

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    evo vidiš, cijenim napore admina što su mi omogućili da o ovome niti ne razmišljam, a kamoli se s ikim natežem oko
    " akontaciju,placanje pouzecem ili nesto trece" , mi ti ovdje poslujemo s povjerenjem, ja bih poludjela da o tim stvarima moram misliti
    i nije mi cilj nikakva zarada, ali ti to očito ne možeš shvatiti
    Ocito ne shvacam. Lijepo je to s povjerenjem ali ni to nije 100% sigurno. Neda mi se prepucavat zbog gluposti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •