a ja ću ponoviti kako uvijek treba gledati jer se pidžame često nađu na sniženjima - u stvari ne znam kako će biti kod nas ali u austriji da
Išla danas u H&M vidjet dječije bokserice jer sam negdje pročitala da su na sniženju i nađem samo jedno pakiranje na kojem stoji znak 50% a na ostalima je samo cijena precrtana kemijskom ali ne piše nikakva nova cijena i pitam ih jesu li samo te jedne snižene ili ih ima još i kaže prodavačica " ne, to je greška, nisu ni te snižene" i skine tu oznaku 50% i s tog pakiranja.![]()
ana, ako ti kaj znači, vidjela sam muške dječje bokserice na sniženju 50%. No,. mislim da nisu nosive i sada se čudim da su uopće prodane. U paketu su bile bijele, crne i kričavo roza- fakat ne znam dečka koji bi ih nosio
zasto mislis da nisu nosive? malo jesu tanje od njihovih standardnih, ali to je meni za donje rublje samo prednost
Mi kupili te bokserice, 2 paketa, kričavo zelene+roze+tirkizne. Mrak su nam, i tako mu slatko stoje...
U petak u H&M-u u West gate-u je sav veš za curice bio snižen 50%.
Ja sam kupila pakete sa po tri komada bokserica i komplet od dva topića koji su imali isti uzorak kao i bokserice.
Snižene su bile i potkošulje.
Posljednje uređivanje od Tanči : 16.05.2012. at 11:13
Ja sam vidjela i one kao svilene bokserice po 7 kn. Doduse, samo u WG i samo za vece decke.
A nikad ne znaš, koliko vidim, zadnjih godina na pirevima svi muškarci nose roze i lila košulje![]()
ja sam u nedjelju kupila te bokserice za curicu i bile su snižene 50%.
svaka čast!
moram ovo svoje zapažanje napisati. jučer sam sa kćeri bila u h&m na cvjetnom. isprobavala je hlače u bojama i neke majice, sve je to jako čudno izgledalo na njoj, drugim riječima, svi su modeli izuzetno uski i kao da su šivani za osobe do 55kg bez obzira na visinu i cure/žene koje su, po mojim kriterijima normalnog izgleda-ne mršavice, izgledaju k'o bombe.
to sam primijetila i kad sebi tražim stvari, obožavala sam odjeću iz h&m oduvijek, još dok smo išli u graz, a kasnije u maribor- i tamo sam kupovala odjeću 36, 38 vel. neke stvari imam još i odlične su mi, ali otkad imamo h&m u zg, uopće si ne mogu ništa pronaći, sve mi stoji, blago rečeno čudno. ukratko-baš sam razočarana sa odjećom za odrasle, srećom za male klince je roba i dalje kvalitetna, lijepa i normalnih veličina....
Ja sam mršavica, ali u ZG si još nisam kupila ni jedne hlače. Smiješna sam sama sebi kad probam neke modele, nogavice toliko uske da ne mogu ugurat nogu, a stvarno imam mršave noge. Zbilja ne znam tko to kupi.
Ja si kupim i super su mi..a nemam uopce mrsave noge..one su mi zapravo najjaci dio tijela...mozda se tebi ne sviđa kaj je to skinny model ( sad su skoro sve takve)? One i jesu jako jako uske cijelom duzinom