Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: I H&M mulja...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno I H&M mulja...

Danas sam u H&M-u u CC1 kupila pidžamicu. 1 pidžamica po cijeni 129 KN.
    Slučajno bacim oko i vidim da se ta pidžamica u Austriji kupuje u paru sa drugom pidžamicom po cijeni od 17,95 eura.
    http://www.hm.com/at/product/97135?article=97135-A.

Uglavnom ja sam kupila ovu sa policijskim vozilom, a vidjela sam i ovu prugastu, isto se prodaje pojedinačno po cijeni 129 KN.

Zar ne bi ponuda (a i cijena bar otprilike) trebala biti svugdje ista?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

http://www.hm.com/hr/product/97068?article=97068-A gledaj ovo, isto 2 pidžame za 129 kuna

129 kuna za jednu pidžamu u h&m-u mi zvuči stvarno too much

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vidjela sam.
    Na našim web stranicama uopće nema ovih pidžamica.
    Napisala sam mail preko kontakt obrasca i zatražila objašnjenje, u protivnom da ću se obratiti direktno H&M Švedska.

Da li negdje postoji koji im je direktan mail, ukoliko ne dobijem odgovor na mail preko kontakt obrasca?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nevjerojatno!!!! :šok::

Nisam dosad obraćala pozornost, al od sad ću bome paziti...

Kad malo bolje razmislim, vani (slo, uastrija) ima jako puno robice u ponudi 1+1,
    dok kod nas rijetko viđam....

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Naši ih 100% prodaju odvojeno jer sam se ja dvoumila između ove i prugaste, a na svakoj je bila uredno priheftana cijena od 129 KN. Znači nema šanse da ja slučajno nisam uzela ovu drugu koja dođe u paketu.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima neki broj na računu pa ću ih sutra i zvati .
    Pa neće oni od mene radit budalu...

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Malo je OT, ali kupim je neki dan maleckoj sandalice u Bambiju, cijena 389 i poust 40%. Dođem kući i ispod etikete s cijenom nađem dvije starije naljepnice (od dvije prethodne sezone) na kojima je cijena 289kn ... baš sam se osjećala kao budala.... Sto posto se nisam zabunila ...glupo je - sandalice su iz 2009. godine, a ove im godine cijena skočila za 100kn ...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ove im godine cijena skočila za 100kn ...
    pa možda su s vremenom došli do zaključka da su kvalitetnije od novih modela :D

Šalu na stranu, bezobrazluk!

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nekako mi se cini da su te pidjame prodavali prije par mjeseci spojene.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma kakvi. I ja sam mislila da sam zabrijala, ali npr. na polici je bilo 10 prugastih i samo jedna ova sa policijskim autom

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

U Austriji je trenutno akcija 3+1 gratis u H&M-u na te pamučne stvari
    I ja sam u Martensu prekjučer kupila sandale za 319kn, snižene sa 450kn, a frendica na nogama ima iste takve i kupila ih je prošlo ljeto, u istom dućanu za 199kn.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam sigurna da je to nekakva pogreška (ne tvoja) jer nema šanse da jedna vrsta pidžama kratkih rukava i nogavica košta 129 kuna za dvije, a druga vrsta po komadu; i općenito je to previsoka cijena za H&M pidžamu. To je krivo označeno, 100%.
    Svakako se trebaš žaliti.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja mislim da je preskupo. To je otprilike cijena za zimske piđame u HM, ne i za ljetne

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

mulja, mulja!! znaju na policu staviti jednu cijenu, a na kraju ispada da je samo jedna boja po toj nizoj cijeni, sve ostale nisu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mene su jednom skoro zahebali nedavno u H&M-u.
    Kupovala sam neku vesticu na kojoj je bila one etiketa 50kn. I sad, na nekim veličinama je bila ta etiketa, a na nekima nije. I još uz to i na štenderu stoji da je to zniženo. ja baš uzela veličinu koja nije imala crvenu etiketu. I ja na blagajni i znam da sve skupa mora koštati 200kn, a ona nije još poslikala sve a već je došla do 200. I normalno, kak sma pratila, skužim da je tu vestu poslikala po punoj cijeni. Pokazala sam joj na štendre jer se vidi ravno s blagajne i pitam da kaj nije to na sniženju. I ništ, veli ona, a da, da je i ispravi cijenu. A da sam šutila, tj. da nisam skužila 50kn više bi platila. I ti u WG koji mi nije usput.

A kaj ti nije alarmiralo da je 129 kn ipak malo too much za piđamu i to ljetnu? Ja to ne bi ni kupila.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    I normalno, kak sma pratila, skužim da je tu vestu poslikala po punoj cijeni. Pokazala sam joj na štendre jer se vidi ravno s blagajne i pitam da kaj nije to na sniženju.
    To oni redovito rade svugdje. Meni se dogadjalo u Sloveniji, prije par godina. Uzmem hrpu odjece i tocno znam koliko kosta, jer hodam s kalkulatorom. I onda na blagajni ona jednostavno ne obracuna popust.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ana, oni koje ne kupuju često, pojma nemaju koliko što košta
    meni je potpuno svejedno jel piše da je pidžama 12,9 ili 129 kuna, kad nemam pojma kako se cijene kreću
    za razliku od tebe
    koja još razlikuje i zimske i ljetne pidžame

vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Mene su jednom skoro zahebali nedavno u H&M-u.
    Kupovala sam neku vesticu na kojoj je bila one etiketa 50kn. I sad, na nekim veličinama je bila ta etiketa, a na nekima nije. I još uz to i na štenderu stoji da je to zniženo. ja baš uzela veličinu koja nije imala crvenu etiketu. I ja na blagajni i znam da sve skupa mora koštati 200kn, a ona nije još poslikala sve a već je došla do 200. I normalno, kak sma pratila, skužim da je tu vestu poslikala po punoj cijeni. Pokazala sam joj na štendre jer se vidi ravno s blagajne i pitam da kaj nije to na sniženju. I ništ, veli ona, a da, da je i ispravi cijenu. A da sam šutila, tj. da nisam skužila 50kn više bi platila. I ti u WG koji mi nije usput.
    mene je zeznuo prodavac na isti nacin u h&m-u u slo. nazalost skuzila sam tek doma. hlace su bile snizene za 50%, a prodavac je ocitao samo punu cijenu, a ne na nju i popust. ne znam da li je to napravio namjerno ili slucajno. ne znam da li to uopce ide njemu u dzep. uglavnom, inace ne idem u slo u soping, bili smo u prolazi tako da nisam mogla ici reklamirati.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

apricot, ljetne i zimske pidžame nije teško razlikovati. Ljetne imaju kratke rukave i kratke hlačice, po tome ćeš ih lako prepoznati.

Meni se za vrijeme ovogodišnjeg zimskog popusta u H&M-u dogodilo baš suprotno - uzela sam vestu po 50 i po 75 kuna, a na blagajni su me koštale 35 i 50 kuna - otpale su im etikete sa još dodatnim popustom, ali je na blagajni obračunat.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    apricot, ljetne i zimske pidžame nije teško razlikovati. Ljetne imaju kratke rukave i kratke hlačice, po tome ćeš ih lako prepoznati.
    ma da?

pod "razlikovati" sam mislila - odabirati i kupovati.
    naravno da sam svjesna kako bi možda mogli postojati parametri prema kojima se razlikuju zimska i ljetna roba.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sori, ne razumijem kako si to pod razlikovati mislila odabirati i kupovati.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne kupujem ja toliko koliko često gledam kaj ima, a i svako malo škicnem na njihov on line.
    Kaj se piđama tiče, ne volim baš davati novce za piđame, i recimo 70 kn je meni puno previše dati za nekaj u čemu se spava.
    Tak da mi je 129 kn za piđamu kratkih rukava jako puno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa to samo govori o tvome mišljenju o meni
    daj mi malo kredita i vjeruj da znam što su dugi, a što kratki rukavi/ili nogavice
    u mojoj kući nema razlike između zimske i ljetne pidžame
    ne zato što mi ne znamo što je toplije, a što laganije, nego zato što ih ne "prepoznajemo" kao potrebne

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam skužila da apri nema pojma koliko je inače cijena pidžame, općenito
    a pogotovo pojma nema koja je razlika u cijeni između ljetnih i zimskih pidžama

vjerujem da sam dobro shvatila, jer sam se u tome prepoznala
    pojma nemam, ali sam na ovoj temi naučila da je 129kn puno previše za pidžamu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kad već pričamo o piđamama, moji imaju piđame zato kaj im baka to kupi... I zato kaj ove male nasljeđuju piđame.
    Jedino sam Janku kupila koju piđamu dok je bio mali, i sad nedavni Ivi i Eli tu na burzi.
    Inače, ne znam u čemu bi jadna djeca spavala.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

znam da znaš što su dugi a što kratki rukavi, zezala sam se jer mi tvoj post upućen ani.m nije bio simpatičan.
    mislim, naime, da ti prilično dobro znaš kakve su cijene u H&M-u, komentirali smo ih po forumu nebrojeno puta.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pojma nemam
    nisam bila godinama
    doslovce
    a i tada sam išla jednom godišnje
    i znala sam da su hlače (one koje ti zoveš donjim dijelom trenirke) - 6,99, a dvje spojene majice - 9,99
    i to je sve, vjeruj mi
    uvijek sam pisala kako za 220 eura obučem dijete za cijelu sezonu, a da pojma nisam imala koliko šta košta.
    tako da mi možeš uvaliti jaknu i za 9 i za 99 eura

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i zapravo sam se htjela narugati na svoj račun, jer bih ja sigurno pod normalno platila pidžamu 129 kuna, a da mi ne padne na pamet da mi netko želi podvaliti.
    jer ni otprilike ne znam red veličina.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja baš znam cijene jer su mi njihove piđame među najboljim. I zato znam da su skupe i da zimske koštaju prek 100 kn, s time da se ovogodišnja zimskka toliko dopala mojoj curi da donji dio nosi po vani.
    A kupujem obje varijante za oba spola.

Valjda su nama doma piđame jako važne

Baš sam neki dan upiknula u Austriji na sniženju dvije ženske zimske (jedna je bila 10 a druga 7,5 eura)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni se čini da su skuplje ako su sa nekom fensi sličicom tipa Hello Kitty, a ako su bez toga onda su ispod 100 kuna (mislim na zimske). Ja sam zadnju platila 80 kuna.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad vidim kako ste upoznate sa rasponima cijena, stvarno se zabrinem da sa mnom nešto nije u redu.
    jednostavno ne mogu od sebe očekivati da jednu cijenu pamtim cca godinu i pol.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Valjda su godine.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nanoibeba je starija od mene

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Valjda su godine.
    Nisu.
    Moj tata pamti cijene. Ja imam pola stoljeca manje godina od njega i ne pamtim

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nanoibeba je starija od mene
    pa ne moraš to ovako javno objaviti

Ma ja samo znam cijene piđama u HM jer su dobre, a skupe. pa sam tom metodom zapamtila. Iako ja zbog gore navedenog ne vidim dobro cijene, imam staračku dalekovidnost a ne želim nositi naočale. Još kada dobijem demenciju neću se sjećati u kojem sam dućanu kupila piđame

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e, onda ćeš ti smjeti napisati da sam ja starija od tebe
    ali ti nitko neće vjerovati

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Svakako se trebaš žaliti na cijenu, a mislim da kod njih ima i sistem povrata novaca naravno ako još uvijek imaš etiketu i račun. Ja sam dosta puta znala gledati cijene kod nas i u austriji i uvijek mi se činilo da je to tu negdje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja takvu pidžamu kupim na trešnjevačkom placu kod tete šivalice za 30-50 kuna ovisno o veličini

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni nikad te s placa pidjame nisu trajale ko ove iz H&M. Nosi mi ih troje djece i jos ih mogu proslijediti dalje. Sve ostalo se izoblici ili raspadne.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpisujem martu. te s placa su nakon prvog pranja šire no duže.

radije lovim ove kvalitetne HMove na sniženju

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne znam koliko se kreću cijene, kao ni apricot, pa mi nije bilo ni sumnjivo. Nisam uspoređivala cijene s ostalima jer mi je baš ta zapela za oko.

Uglavnom, pisala sam im mail. Prvo mi se mail sa kontakt obrasca vratio, onda sam našla neku adresu i poslala direktno. Isporučeno je no nisu ništa odgovorili.
    Danas sam otišla u dućan da se prvo uvjerim da nisam ja "zabunom" ostavila drugu pidžamu na polici. I nisam
    Uredno se pidžame prodaju odvojeno po cijeni 129 KN. Da li je slučajno ili namjerno ne znam.
    Zatražila sam da razgovaram sa voditeljem dućana i pojavila se jedna mlada gospodična. Rekla mi je da ponude svugdje MORAJU biti iste. Rekla je da će provjeriti s dobavljačem i da dođem opet. Ja sam rekla da ću ju pričekati. Nakon 20 min se pojavila i rekla da nije ništa saznala. Ponudila mi je povrat novaca, nisam pristala jer:
    1) trebam pidžamu za utorak
    2) hoću svoju drugu pidžamu koja mi po svoj prilici pripada
    3) neću da od mene rade budalu
    4) da sam pristala na povrat oni bi vjerovatno nastavili prodavati po istom principu kao da se ništa nije dogodilo.
    Žena mi je ostavila pidžamu odgovarajućeg broja (ovu koja ide uz) pod rezervaciju i rekla da će mi se javiti čim dobije odobrenje.

Eto... izvjestit ću vas kako je bilo dalje

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I dat ce tebi pidjamu, a ostale nastaviti prodavati odvojeno...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kupovala sam neku vesticu na kojoj je bila one etiketa 50kn. I sad, na nekim veličinama je bila ta etiketa, a na nekima nije. I još uz to i na štenderu stoji da je to zniženo.
    ovo sam viđala X puta, stave sniženje samo na jednu veličinu (uglavnom XS), a druge poslažu na isti stalak između ovih sniženih i prodaju po redovnoj cijeni. Kad dođete na blagajnu, onda kažu "pa snižene su nam samo XS)...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    I dat ce tebi pidjamu, a ostale nastaviti prodavati odvojeno...
    Mislim da im ne možeš ništa. Cijena je uredno istaknuta, a nigdje nije zakonom propisano da npr. u Austriji mora biti isto kao u Hrvatskoj. To je više stvar njihovog kodeksa. I tko voli neka izvoli...

E da, još mi je ženska rekla da ne može pogledati ponudu na stranim stranicama jer "nemaju pristupa internetu"...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam koliko se kreću cijene, kao ni apricot, pa mi nije bilo ni sumnjivo. Nisam uspoređivala cijene s ostalima jer mi je baš ta zapela za oko.

Uglavnom, pisala sam im mail. Prvo mi se mail sa kontakt obrasca vratio, onda sam našla neku adresu i poslala direktno. Isporučeno je no nisu ništa odgovorili.
    Danas sam otišla u dućan da se prvo uvjerim da nisam ja "zabunom" ostavila drugu pidžamu na polici. I nisam
    Uredno se pidžame prodaju odvojeno po cijeni 129 KN. Da li je slučajno ili namjerno ne znam.
    Zatražila sam da razgovaram sa voditeljem dućana i pojavila se jedna mlada gospodična. Rekla mi je da ponude svugdje MORAJU biti iste. Rekla je da će provjeriti s dobavljačem i da dođem opet. Ja sam rekla da ću ju pričekati. Nakon 20 min se pojavila i rekla da nije ništa saznala. Ponudila mi je povrat novaca, nisam pristala jer:
    1) trebam pidžamu za utorak
    2) hoću svoju drugu pidžamu koja mi po svoj prilici pripada
    3) neću da od mene rade budalu
    4) da sam pristala na povrat oni bi vjerovatno nastavili prodavati po istom principu kao da se ništa nije dogodilo.
    Žena mi je ostavila pidžamu odgovarajućeg broja (ovu koja ide uz) pod rezervaciju i rekla da će mi se javiti čim dobije odobrenje.

Eto... izvjestit ću vas kako je bilo dalje

Kupila sam u CCO navedenu pidžamu i u nekim brojevima su bile dvije spojene pidžamice uz cijenu 129 kn, a neke su bile razdvojene ( a cijena navedena samo na jednoj ).Tko je razdvajao pidžamice nemam pojma.... U broju koji mi treba bile su razdvojene pa sam uzela obje i rekla blagajnici da mislim da se radi o dvije pidžamice za 129kn. Ona nije imala pojma, ali njezin kolega je znao o čemu pričam i uredno sam platila 129kn za obje pidžamice.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne mogu se sjetit da sam ikad kupila u hm-u pidžamu jeftiniju od 17 eura

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ni ja, ivarice, al' valjda su pidžamice za veću djecu skuplje...

inače... uvijek se rastužim kad skužim kako tu kod nas muljaju gdje god stignu...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Muljaju svugdje, nismo mi nikakva iznimka.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam prošli vikend kupila malcu ove piđame sa linka - dvije za 129 kn. bile su spojene na vješalicama.

jedino što ja do sada nisam znala da su to piđame pa on to nosi kao hlaće i majicu )

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Samo da izvjestim. Dobila sam drugu pripadajuću pidžamicu i njihovu ispriku. Priznali su da je njihova greška. Provjerila sam, sad stoje uredno 2 pidžamice spojene za 129 KN

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •