Ja mrzim cistiti usisivace. Meni se ta skupljena prasina, dlake i bog zna sto sve ne jednostavno gadi.
Tako da sam odustala od koristenja robotskog usisivaca - jer nakon njegovog ciscenja treba ocistiti njega - one metlice od dlaka, one male spremnike za smece od prasine itd. brrr
Imam i rucni usisivac za prikolicu - njega koristim na pocetku i kraju kampiranja, izmedju samo metlicom ometem podove - jer mi se neda cistiti usisivac.
Glavni usisivac mi je onaj s vrecicom - jer vrecicu samo bacim. I to je upotrebi 1x tjedno. Nikad se nisam odvazila na vodeni ili one hepa (kako se vec zovu) bas iz razloga sto ih treba prati/cistiti.
Mrvice metem metlom vulgaris, to mi je najbrze i ne zhatijeva dodatno ciscenje sredstva za ciscenje nakon toga - preporucam onu sa spuzvicom kao dodatak, ta stvarno savrseno omete (i onda kad zakljucim da je dovoljno prljava - bacim "glavu" i kupim drugu, radije nego da je operem i ocistim kako spada)
Ono lutonjico s cijevima ne bih uzela - uz sve njihovo uvjeravanje da je to super meni bi ipak kopkalo sto ima u cijevima, vec vidim da bi svako malo narucivala ekipu s kamerama da mi dokazu da se nista nije unutra "nakotilo"