I ja potpisujem Charlie za Ergorapido, kombinirani, bežični s bazom i odvojivim dijelom koji radi kao stolni usisavač.
Istina je da to nije zamjena za veliki. To je zamjena za metlu. ALi otkad ga imamo (cca mjesec dana) ja sam veliki sastavila JEDNOM (s vodenim filterom) a ovaj mali mm i djeca koriste za čišćenje kuhinje od mrvica, svojih soba od mucica i slično. Čistimo svakodnevno i još ni jednom se nije dogodilo da se isprazni do kraja. 12 minuta je rad na maksimalnoj snazi, a može on i na manjoj (otprilike pola snage) pa radi najmanje pol sata. Nikad mi nije trebalo dulje za naših 60+ kvadrata.
To nije usisavač za generalke, za to ti služi veliki - štajaznam jednom u 2 tjedna je sasvim dovoljno ako ovaj mali koristiš svakodnevno. Ne bi čovjek vjerovao koliko vuče - obvezno ga moram čistiti nakon svakog usisavanja. Rastavim mu trbuh, spremnik istresem u malu najlon vrećicu i frk u smeće. Filter se može i prati. Inače, imala sam prije i hepa filter (katastrofa, taj smo frknuli u vikendicu) i dva s vodenim filterom, a ovaj smo kupili djeci da mogu čistiti za sobom mrvice ispod stola i po stolu, blato u predsoblju i mucice od čarapa po kupaonici. Savršen!
Noću se puni, danju se koristi. Gdje mi je pamet bila da ga nisam nabavila ranije... Ovako se prazni: http://www.youtube.com/watch?v=JhODc54QW_Y

Odgovori s citatom