Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kopča na Romer King Plus

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Kopča na Romer King Plus

U zadnjih mjesec dana malac se počeo sam otkopčavati iz AS, i to naravno usred vožnje dok ja vozim. I naravno da ga to sad silno veseli .
    Ono što mene zanima da li je moguće da nešto s kopčom nije u redu ili mi je dijete jednostavno "jako u rukama" . Nisam primjetila ništa neobično na kopči dok ja zakopčavam/otkopčavam i nije mi jasno kako mu uspjeva jer treba uložiti popriličnu snagu da bi je otkopčali.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

moguće je i jedno i drugo, ali ako nisi primijetila ništa čudno kad ti otkopčavaš i zakopčavaš onda je vjerojatno sve ok s kopčom
    preostaje ti jedino uvjeravanje pedagoškim metodama da ne dira kopču

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moje dijete otvara samo kopču na MC Priori, za sada samo kod izlaska iz auta, ali samo, tako da očigledno te kopče nisu neki problem.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    U zadnjih mjesec dana malac se počeo sam otkopčavati iz AS, i to naravno usred vožnje dok ja vozim. I naravno da ga to sad silno veseli .
    Ono što mene zanima da li je moguće da nešto s kopčom nije u redu ili mi je dijete jednostavno "jako u rukama" . Nisam primjetila ništa neobično na kopči dok ja zakopčavam/otkopčavam i nije mi jasno kako mu uspjeva jer treba uložiti popriličnu snagu da bi je otkopčali.
    Ista sjedalica isti problem :/
    i nikakva objasnjenja ne vrijede

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •