Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pojasevi od auta na autosjedalici

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Pojasevi od auta na autosjedalici

Prešli smo u autosjedalicu grupe III (15-36) i sad imamo problem...mali je skužio kako se otkopčava pojas. Jel ima tko kakvu ideju kako osigurati to da ga nemože odvezati?

Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja mislim da ne postoji neki način, osim da mu pričate, objašnjavate zašto to ne sme. Moja je prešla u tu kategoriju sa 4 godine i 8 meseci, i iako je bila velika i razumna, bilo joj je zabavno. Malo sam se vozila pored nje pozadi, objašnjavala, pričala... Par puta je MM u kontrolisanim uslovima malo jače zakočio pa sam joj objasnila da bi razbila nos da nije bila vezana, i tako...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

objasnjavati i nadzirati...
    u biti imas ovo...
    http://www.ebay.co.uk/itm/Seat-Belt-...item23155f4d1c

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moji su prešli oboje malo nakon 3 godine, nekako smo uspjeli (pričanjem i pričanjem) postići da se otkopčavaju tek kad je motor ugašen. Stvarno su jako odgovorni, čak i na druge paze jesu li zavezani. Nedavno mi se dogodilo da sam krenila a zaboravila vezati malu na prednjem sjedalu, koja je to dreka bila!
    Mogu se zbilja osloniti na njih po tom pitanju.
    Čak smo nedavno uveli privilegiju da im vrata nisu zaključana nego sami izlaze kad im dam zeleno svjetlo.

I isto kao vissnja, par puta sam naglo zakočila da im pokažem što se događa i koliko se nabiju naprijed.
    Posljednje uređivanje od trampolina : 05.08.2012. at 09:57

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Koliko ima godina?
    Moj je inače sav u akciji za nešto isprobati i slično, ali s AS nema šale. Tu smo odmah završili priču, nema kretanja dok nije zakopčan i sam se smije otkopčati tek kad smo stigli.
    Tu je stvarno 100% razuman.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je inače sav u akciji za nešto isprobati i slično, ali s AS nema šale. Tu smo odmah završili priču, nema kretanja dok nije zakopčan i sam se smije otkopčati tek kad smo stigli.
    Tu je stvarno 100% razuman.
    X

Prije nego smo uzeli veču AS objasnila sam mu da je ta baš za velike dečke i da se tako mora i ponašat. Dakle nema otkopčavanja, nema izvlačenja ruku iz pojasa, nema naginjanja vamo-tamo. Da nije slušao svaki put kad bi prekršio dogovor stala bi i nebi krenula dok ne shvati. Srećom, zasad nisam ni jednom trebala,

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja sam mome pokazala neke crash testove. Imao je oko 3 godine, ali je već bio jako razuman za takve stvari. I danas se toga sjeti kad vidi nevezanu djecu u autu ( i jedva ga spriječim da im ode objašnjavati da moraju biti u AS ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •