berlinka s 12,5-13 godina je prošlo. što se tiče jela, bilo mu je teško pazit. sad od kad je mršav baš niš ne pazi. imal je i povišeni kolesterol. sad to ni ne znam više nitko za kolesterol ne pita
lunahor baš super da je sve dobro prošlo.
berlinka s 12,5-13 godina je prošlo. što se tiče jela, bilo mu je teško pazit. sad od kad je mršav baš niš ne pazi. imal je i povišeni kolesterol. sad to ni ne znam više nitko za kolesterol ne pita
lunahor baš super da je sve dobro prošlo.
Jos luna sutra ph metrija. Nalaz s gastroskopije je normalan , uzeli biopsiju i na helico i na celijakiju . Moze bit nalaz takav i od controloca . Vidit cemo kaj ce ph metrija jos pokazat, eto zato treba ph metrija kaze dr. jer je gastroskopija pokazala naoko ok stanje.
I uzv abdomena ce jos radit sutra objema.
Z nema refluks i ne treba gastroskopiju. Nalaz uredan.
L. Isto lako stavila ph metar al isto dva tri sata bila u komi, cendrava i bolilo ju grlo, smetalo joj, sad je ok. Sutra idemo doma![]()
najbolje je pitati to je od bolnice do bolnice, uvijek mogu napraviti i koji dan ranije
dakle ni l. nema reflux. skinula ju s controloca. dobile su obje (kršitelj koda) resource za debljanje, i l. kontrolu za 3mj. nalazi ce doci postom. nasu dr nisam uspjela uhvatiti jer je iz dezurstva.
a da za debljanje ( kolko imaju kila?) pokušaš s normalnim jelom+ maslinovo ulje ili bučino.
Lunahor, a Dr Boduen je rekao da je pri dnu grlo crveno i može biti uzrok kiselina?
Što ćete sad kad se sve vrati na staro bez controloca?
Mislim da cu na svoju ruku nastavit s controlocom bar jos 15 dana, lijecenje traje 2-3 mj minimalno i ak sad prekinem a vrati se nisam nis napravila a od 15 dana dodatno joj nis ne bu.
Da boden kaze da je grlo kod obje po lpr al je samo dijetu propisao. Strah me pustit controloc jer se ona preporodila .
Jelena vec dva mj ju sopam al ni grama nije dobila. 27 kg/145 i 11 g, 33/155 i 11 g druga. Z po meni je ok al l. Zbilja jest jako mrsava.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
nisam skužila kaj su to dobile za debljanje maltode kstrin?
Cula se s dr koja ih je vodila, kaze da je kod lune vjerojatno lazno neg nalaz zbog controloca i da nastavim s terapijom do 1 mj dakle 3 mj ukupno.
To sam ionak i mislila napravit i dala joj vec controloc jer ona simptome ima, bas joj se dize kiselina i sadrzaj zeluca u usta.
http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/438/
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Da, stvarno! Pa zar ne bi dijete bar tjedan dana prije pretraga trebalo skinuti s lijeka? (Čini mi se davno da sam na nekom austrijskom forumu čitala kako se netko boji kako će bez lijeka, a mora ga ukinuti uoči pretrage... Sad kad se sjetim, pa i mi smo bili na lijeku kad smo trebali na ph-metriju... Uf, dobro da se nismo bezveze mučili...).
lunahor, kaj su vam rekli nakon pretrage? Ako nije refluks, zbog čega bi mogla imati simptome koje opisuješ?
rekla je da je dosta 3 dana ranije ju skinut pa smo tako i skinuli al mozda je ipak svoje napravio. berlinka cekamo jos nalaze biopsije na celijakiju i helico bacteri. ako nije refluks mozda je samo zgaravica , nemam pojma. a mozda je ona preosjetljiva pa tako reagira na malo kiseline, jer ona je izuzetno mrsava djevojcica a visoka.