-
Odjednom neće jesti i zaspe na dojci :(
Moja P. ima sad mjesec i pol. Rođena je kao nedonošče, točno mjesec i pol prerano. Velika (2450), dugačka (46), nije bilo nikakvih problema. Dva tjedna u bolnici, od toga 5 u inkubatoru, izdajala sam se, a kad smo došli doma odmah je prihvatila cicu. U mjesec dana dobila oko kile.
Drugi dan nakon posjeta pedijatrici - problemi.
Prehladila se (pokupila, valjda, od brata koji ide u vrtić) - nos zaštopan, hrklja dok diše, tona zelenog sekreta u nosu kojeg smo jedva čistili (stalno fiziološka i sljezov korijen, izvlačenje malo pumpicom, malo aspiratorom (kojim baš ništa nije išlo van), spavanje na povišenom...). Tako otprilike zadnjih deset dana.
Paralelno s tim, prestala je imati lijepu, zlatnožutu stolicu i kakala je, otprilike, jednom u dva dana - tekuće, tamnozeleno do smeđe, puno sluzi i jako smrdljivo. Mi smo pretpostavili da je to zbog fiziološke i da su to sve one šmrklje koje nismo uspjeli izvući.
Od temperature ni T!
Preksinoć, samo odjednom, postala je preuspavana da bi jela!
Inače, ja nju budim svaka 3h otprilike da jede, ali se u zadnje vrijeme i sama počela buditi i tražiti. No, od preksinoć, stavi cicu u usta, povuče dvaput i zaspe!
Pravac u Vinogradsku sinoć, svi nalazi u redu (ok, je dehidrirala).....danas idemo na kontrolu, napravili su joj i bris nosa.
Zaboravih reći da joj i oči jako krmeljaju, jučer ih je jedva otvorila.
Uglavnom, treba mi pomoć...je li moguće da je prestala jesti zbog prehlade? Kako da to nadiđemo? Može li beba koja normalno doji iz čista mira postati nezainteresirana za jelo?? Ona se k tome još ni ne buni zbog gladi!
Molim Vas, ako netko ima iskustvo s tim ili zna nešto više - pomozite!
Svaka čast doktorima, ali većina njih nema pojma o dojenju i trikovima kod istog nego odmah preporučuju flašicu čim se pojavi i najmanji problem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma