Iskreno, to znam, al'htjedoh sama sebe uvjeriti da unutra mlijeka ima. Ispravi me ako griješim, ali dijete efikasnije izvlači mlijeko, zar ne?
Ojojoj, jelena.O :-O Kako ste sanirali problem? Inače, ja sam s malom i išla u Vinogradsku baš zbog sumnje u uroinfekt. Sin mi je sa 1.5mj. samo odjednom počeo više spavati i manje jesti. Mi smo otišli doktorici koja nas je samo blijedo gledala, ali nas je, kao, poslala da izvadimo krv i damo urin - da smiri paranoične roditeljeOn se taman popiškio kad mu je sestra stavila vrećicu i još ona komentira kako mu je urin bistar i da mu sigurno nije ništa. Kad su došli nalazi samo je mogla reći OhO. U Vinogradskoj nisu vjerovali kako smo brzo reagirali, dijete još ni temp. nije imalo, a već je bilo na antibiotiku. Ovaj put smo, dakle, puhali i na hladno.
BusyBee, puno hvala na odličnim savjetima. Ovaj za noćno dojenje mi je i samoj pao na pamet. Mislim da ću se definitivno izdojiti za noć jer su to borbe (i prije su bile, a ovo zadnje dvije noći nikako ne ide). Preko dana ja nju još dobijem, evo, jela mi je u 9, 12 i sad u 3. Svaki put se sama probudila za jelo, nije plakala, ali spremno je prihvatila i vukla neko vrijeme. Prehlada polako prolazi, čini mi se. Nosić nije zaštopan, ali sad jako kašlje.
Imaš li ikakvu ideju zbog čega nam noćno hranjenje tako loše ide? Mislim, kao da je nju briga jel 3 ujutro ili 3 popodne....a možda se već i naučila što je noć, a što dan, pa bi i ona sama malo odspavala![]()