http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ba...rformance.html
da li je moguce da traje samo 1 tjedan ? karte se nude samo za 15.5. - 21.5. ??
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ba...rformance.html
da li je moguce da traje samo 1 tjedan ? karte se nude samo za 15.5. - 21.5. ??
ajme..ja mislila da si otvorila temu da malo pljujemo po Barbie hahaha, kad ono skroz nešto drugo. A ništa onda, idem dalje)
da, traje ful kratko
ja, u duhu konzumerizma, idem
keksićka je već mjesec dana jako poslušna i super, samo da bi 'zaslužila' odlazak na ovo
jel netko zna šta su to obiteljske ulaznice i da li mora baš bit obitelj ili mogu kupit zajedno s frendicom?
Moji nisu nikad bili na tak nečemu, ali baš ste me doveli u napast.... Inače, možda bi mogli i sami napraviti izložbu koliko legića imaju, he he he... (a i barbika bi se našlo).
Nikad nisam bila u hypo centru pa mi nije jasno šta im znače ti katovi, odnosno oznaka kat.1/kat2 itd.
I zanima me dali se ulaznica može kupiti na licu mjesta ili se mora kupiti online?
bilo na nekom od kupi.me u pol cijene
ali tau pola cijene nije vrijedila za vikend
Evo tu su karte u pola cijene iduća 4 dana, ali ne vrijede vikendom:![]()
http://www.kupime.hr/ponuda/najvecu-...o-izlozbu/2122
I moje cure zapele da bi išle, ali ja nisam na čisto...malo me to puca na "selsku" izložbu
Iako, mislim, da ću popustiti.
Mi smo bili na toj izložbi kad je bila u Vž-u prije par mjeseci...
Nebih ponovo dala novce za tako nešto... Barbi lutkice su ajde još i bile lijepe i puno ih je bilo...
Ali lego, svega par većih maketa jedno sedam....
A platili ulaznice za troje odraslih i dvoje djece oko 250kn, i izašli van nakon dvadeset minuta razgledavanja jer smo za to vrijeme sve razgledali, koma...
preko ponude dana i kupi me, možete kupit ulaznice po 30 kn, ali samo za dane u tjednu, što mi uopće ne odgovara jer je otvoreno samo do 19 h, a 60 kn mi se ne da dat za vikend, tako da ne idemo
Iskreno, ja bih razmislila o tome da idemo kad bi ulaz bio besplatan.
Ja se isto razmišljam dali da vodim cure ili ne, mislim nije mi žao para ako se ima šta vidjeti ali bome ne dam te novce za nešto što traje 20 minuta.
Sad sam malo guglala...pa to je reklama, trebalo bi biti skroz besplatno! I još bi trebali dijeliti slatkiše, blokiće, ukrase i slične điđe.
Mi smo htjeli ić kada je to bilo u Ljubljani. Odustali smo nakon što je bila prijateljica i totalno se razočarala.
Moje se cure strašno vesele, sad mi je žao što se priča da je izložba razočaravajuća.
Obiteljske ulaznice su jeftinije odnosno koštaju 38 kn po osobi, ali je apsurdno što to vrijedi samo ako se kupe 4 ulaznica, niti više niti manje. AKo imate više od 2 djece, ostale morate kupiti po punoj cijeni. Strašno.
Evo i mene nakon duuugo vremena ... bili smo jučer na izložbi i, usprkos mojim crnim očekivanjima (potpomognutim vašim pesimističnim najavama) stvar ipak nije tako loša!
Naime kaj - činjenica je da je izložbeni dio većim dijelom posvećen "Barbikama" ... da sam bio sam pregledao bih detaljnije i taj dio, jest da je to bazično "trash", no lijepo se kroz te lutkice vidi duh vremena i taj dio izložbe ima taj neki retro-šarm. No, klinci su samo jurili naprijed pa sam onda ih i ja morao slijediti.
Lego dio - nije osobito velik, ali nije ni mizeran. Ima tu poznatih stvari iz izložbe u tehničkom muzeju (HNK) na kojoj ja nisam bio, no bio je Vedran, ima tu klasike iz komercijalnih kompleta, no ima i zanimljivih stvarčica. Klincima se najviše svidio "Divlji zapad" te zgrada HAK-a, a meni osobno je fascinantan model pozornice rock-koncerta, dijelom zbog bogatstva detalja, dijelom zbog toga što je to potpuno originalan uradak, bez nekog predloška.
Tu smo se zadržali jedno 20-30 minuta, a mogli smo još malko otkrivati manje vidljive detalje, no klinci su jurili u igraonicu. (a ja sam se bojao da će to biti pušiona).
I to je bilo sasvim Ok, možda i najbolji dio. Igraonica je odgovarajuće veličine (bar za jučerašnji posjet), stane tu stotinjak djece i roditelja, kockica je bilo dovoljno (bar jučer) ... nije da je to sad neko bogatstvo neviđenih dijelova, no ipak je zanimljivo slagati nešto sa dijelovima koje ipak nemaš doma i ne poznaješ ih sve, zar ne?
Uz to, otvoren je natječaj za najbolji uradak od kockica 2 x 4, moji su klinci oboje napravili ponešto i to im je bio motor za aktivnost dobrih pola sata.
Sve u svemu, proveli smo tamo malko manje od 2 sata i to je realno vrijeme za klince te dobi, iako bi se dalo tu još navući uz malo asistencije roditelja.
I da, cijena ... da se mene pita, ja bih to naplatio 20 kn. Mi smo kupili obiteljsku, 3 x38 kn, a četvrtu kartu smo uvalili slučajnom prolazniku koji je trebao solo šaru. ;o)
Posljednje uređivanje od tatek : 16.05.2012. at 08:30
tatek, a da li ima nešto za kupiti od Legica, uz prigodan popust?
Na žalost, baš ništa - nula bodova.
Jedino što se može kupiti su kokice (čiji su komadići razbacani po podu zajedno sa legićima ... to im baš nije bio neki potez), sok i kava.
Cijela ta izložba nema nikakve direktne veze sa firmom "Lego" tako da nisam ni očekivao neku prodajnu akciju ... iako, bilo bi lijepo kad bi postojalo!