Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Učiti bebu da sama zaspe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ne kužim zašto me MoMo napala, a i cvijeta73. Napisala sam da se ne slažem s Marti, ali i dalje mislim da beba treba imati negdje svoje mjesto. Ja sigurno neću stalno svoje 2 bebe držati na kauču, a onda ih prebacivati vamo-tamo, kad mi mama, svekrva, muž budu htjeli sjesti.
    Moje će bebe spavati u dnevnom preko dana ali će biti u kinderbetu. Opet nisu same, a navečer, baš me zanima koja mama ide odmah spavati u 8 sati navečer kad okupa bebu.
    Ako tako radite, onda ću morati obavjestiti sve svoje prijateljice, kume i šogorice da krivo rade.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Napisala sam da se ne slažem s Marti, ali i dalje mislim da beba treba imati negdje svoje mjesto. Ja sigurno neću stalno svoje 2 bebe držati na kauču, a onda ih prebacivati vamo-tamo, kad mi mama, svekrva, muž budu htjeli sjesti.
    Moje će bebe spavati u dnevnom preko dana ali će biti u kinderbetu. Opet nisu same, a navečer, baš me zanima koja mama ide odmah spavati u 8 sati navečer kad okupa bebu.
    Ako tako radite, onda ću morati obavjestiti sve svoje prijateljice, kume i šogorice da krivo rade.
    eva, nhf ali ono što ne štima u tvom postu je prije svega što govoriš u futuru.
    možda će i biti kako pišeš, ali je vjerojatnije da će tvoja svekrva kad ti dođe i poželi sjesti na kauč, morati skupa s tobom prebacivati s kauča i djecu i njihove igračke i dekice. I ja sam mislila da ljudi pretjeruju kad pričaju o tom dječjem urlanju.

A o uvodnom postu, trol ili ne, što reći osim - kako se razvija malo dijete ako se navikava da satima sjedi u svom krevetiću i gleda u zid? Što ga potiče, što veseli? Što uči? Odrasti će i preživjeti, ali moglo bi biti i bolje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    eva, nhf ali ono što ne štima u tvom postu je prije svega što govoriš u futuru.
    možda će i biti kako pišeš, ali je vjerojatnije da će tvoja svekrva kad ti dođe i poželi sjesti na kauč, morati skupa s tobom prebacivati s kauča i djecu i njihove igračke i dekice. I ja sam mislila da ljudi pretjeruju kad pričaju o tom dječjem urlanju.

A o uvodnom postu, trol ili ne, što reći osim - kako se razvija malo dijete ako se navikava da satima sjedi u svom krevetiću i gleda u zid? Što ga potiče, što veseli? Što uči? Odrasti će i preživjeti, ali moglo bi biti i bolje.
    Pa naravno - postoji velika razlika između toga da je dijete OSTAVLJENO u kinderbetu (i još uz televizor) dok je mama u drugoj sobi pa ga nitko ni ne pogleda satima ili djeteta koje BORAVI u kinderbetu uz mamu koja radi nešto drugo u istoj prostoriji, razgovara s djetetom, pjeva mu, komunicira s njim, pogladi ga, ali ga ne drži 100% vremena na rukama. Mislim da je tu netko jako pobrkao lončiće... S druge strane, djetetu TREBA ostaviti periode vremena kad će se baviti samo sa sobom, razgledavati svoje noge, gukati i mirno se zabavljati. Kad zatreba nekoga, zvat će i tada se treba odazvati.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne kužim zašto me MoMo napala, a i cvijeta73. Napisala sam da se ne slažem s Marti, ali i dalje mislim da beba treba imati negdje svoje mjesto. Ja sigurno neću stalno svoje 2 bebe držati na kauču, a onda ih prebacivati vamo-tamo, kad mi mama, svekrva, muž budu htjeli sjesti.

eva oprsoti zaista nisam imala namjeru napasti te. Jako mi je zao ako si u mom postu iscitala neki napad. Ja sam samo iznijela svoje misljenje.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

eva, vjeruj mi na riječ da će ti bebe biti svugdje gdje budu bile dobre i sretne, da će se svi i sve prilagođavati njima, da im ne moraš naći mjesto i da ako budeš mogla u 8 navečer s njima ostati u krevetu pjevat ćeš najveselije pjesme, tu noć i dan nakon. To ti pričam ja koja imam palčića u rukama dok tipkam, dobricu na kuhinjskom stolu u viperu, 2 baby gyma, auto sjedalice, 3 komada kolica, nebrojenih čuda samop za njih a sve kako oni ne bi plakali, da bi se malo sami poigrali dok ja kuham/perem tone odjeće/ surfam uglavnom s twinsima nema pravila - daj im tonu ljubavi, svu tvoju energiju i razumijevanje, pažnju i pjevaj, pleši, radi budalu od sebe i možda ćeš imati ugodan dan i mirnu noć.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo i ja idem spavati skupa s bebom od 4 mj.. i ne u 8 nego u 7h navečer

a stariji sin i tata rješavaju večeru i igraju se....

i bebač ne spava po danu....ni u dnevnoj ni u spavaćoj.... eventualno dremne u AS dok vozimo bracu u/iz vrtića.... nije neka spavalica...

i ja sam s prvim mislila da je bebi "mjesto" u kinderbetu a ne s nama u krevetu.... srećom, spametila sam se pa sad nekad znamo i svi 4 skupa spavati....

bebe imaju svoj ritam i "pravila" i mi se moramo prilagođavati njima a ne one nama....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •