Citiraj magy67 prvotno napisa Vidi poruku
Moj mali ce sada napunit 8.mj ii muku mucimo sa uspavljivanjem! Veseli je i hoce se igrati i slusati pricice,ali kad dode vrijeme spavanja,situacijs postane nemoguca! zmiri,rekla bih da cak spava,ali on se tolko place... ljuljuskamo ga,pjevamo ali nista,i dalje svako spavanje pocinje sa suzama. Bumbo nam a 11 kg i stvarno je postalo tesko nunat ga svaki put kad ide spavati... imate kakvih savjeta
Ovako je nama ako ide prekasno spavati, treba pogoditi pravo vrijeme za krevet... Nama je to nekad 1,5h a nekad 3h nakon zadnjeg spavanja tako da nam se zna dogoditi da fulamo vrijeme S obzirim da se mi ne uspavljujemo, onda se jos malo mazimo s njom i ona se igra malo s nama na kaucu dok ne skuzimo da ju treba odnijet u krevet(ona vec i sama trazi spavati, ne zna reci ili pokazati ali ima karakteristican tip placa kada zeli spavati)... Mi imamo cca pola sata prije spavanja rutinu da igrackicama kazemo laku noc, umijemo se i operemo, smjestimo u pidamu popapamo i ovisno o tome je li joj se spava ili ne jos malo pomazimo ili u krevet(izmedu 8 i 8:30 najcesece)... Po ovim vrucinama smo nesto duze bile vani pa bi skratile spremanje za spavanje na najnuznije)