Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Učiti bebu da sama zaspe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

@ diči
    Tako i naša curka se počne bunit kada joj se spava i čim ju stavim u kindac zagrli dekicu i zaspi, mi sretni kako imamo bebu koja trazi ici spavati jedno pitanje, mi isto idemo oko 8 na spavanje i redovito se budimo između 5 i 6 ujutro, rijetki petki su da spava poslije 6... Kada se tvoja budi?

Nekako mi se cini da joj je ipak to prerano pa vec razmisljamo da predemo na jedno spavanje dnevno, bas sam koma od budenja prije zore

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    @ diči
    Tako i naša curka se počne bunit kada joj se spava i čim ju stavim u kindac zagrli dekicu i zaspi, mi sretni kako imamo bebu koja trazi ici spavati jedno pitanje, mi isto idemo oko 8 na spavanje i redovito se budimo između 5 i 6 ujutro, rijetki petki su da spava poslije 6... Kada se tvoja budi?

Nekako mi se cini da joj je ipak to prerano pa vec razmisljamo da predemo na jedno spavanje dnevno, bas sam koma od budenja prije zore
    moja ide spavat isto tada. budi se ponekad oko pola 4 i u pola 6. tocna je ko urica. tad posisa i nastavi dalje spavat. ne dopustim joj da se razbudi do kraja. ne pricam s njom, ne mazimo se, ne palim svjetlo...cak i ako se malo razbudi, radim sve isto i nastavim pored nje spavati. nastavi i ona.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •